Oğuzhan'ın yerine Nuri Şahin

Oğuzhan'ın yerine Nuri Şahin

Beşiktaş'ta Oğuzhan'ın gitmesi durumunda yerine düşünülen isim Nuri Şahin...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımının iskeletinin bozulmamasını istedi. Şampiyonluğun mimarı olan Oğuzhan Özyakup ise takımdan ayrılmak istiyor. Yönetim, genç oyuncunun kalması için ikna turlarına başladı. Ancak bir yandan da B planı hazır tutuluyor. Oğuzhan'ın yerine düşünülen isim Dortmund'un gurbetçi oyuncusu Nuri Şahin.   

7 yıl aradan sonra şampiyon olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, takımının iskeletinin bozulmaması gerektiğini yönetime iletti. Başarılı hocanın raporu üzerinde çalışmalara başlayan Siyah-Beyazlı yönetimi bu konuda en çok zorlayacak isimlerin başında Oğuzhan Özyakup geliyor. Güneş'in takımın başına geçmesi ile birlikte adeta takımın beyni olan 23 yaşındaki oyuncu bu sezon 41 maçta 10 gol, 8 asist yaparak takımına katkı sağladı. Siyah-Beyazlı kulüple 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan milli yıldız takımdan ayrılarak İngiltere'ye gitmeyi istiyor. Beşiktaş yönetimi ise Oğuzhan'ı kalması konusunda ikna etmeye çalışıyor. Genç oyuncunun kalmaması üzerine ise yönetim B planı hazırlamış durumda…

ŞAMPİYONLUĞU KUTLAMIŞTI

Bu isim Dortmund'un gurbetçi oyuncusu Nuri Şahin… Tecrübeli oyuncu sezon başında yaşadığı sakatlık sonrası tam 22 hafta oynamadı. Bu sezon 12 maçta sadece 650 dakika sahada kalan Nuri takımdan ayrılmak istiyor. Alman kulübüyle 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan milli oyuncu için Dortmund'la bir nabız yoklaması yapıldığı öğrenildi. Görüşmelerin devam ettiği belirtildi. Nuri Şahin, Beşiktaş şampiyonluğunu sosyal medyada “Tebrikler güzel kardeşlerim” diyerek kutlamıştı.

Mario Gomez: Kalabilirim

Beşiktaş'ın Alman yıldızı Mario Gomez, Alman basınına bir röportaj verdi. Bild am Sonntag'a konuşan Gomez, Siyah-Beyazlı ekipte geçirdiği başarılı sezonun ardından Avrupa Şampiyonası için kendisini hazır hissettiğini, hedefinin kupa olduğunu söyledi. Şampiyonluk yaşadığı Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı konusunda kesin kararını vermediğini belirterek, “Burada kalmayı kesinlikle düşünebilirim. Görüşmeler yeni başlıyor. Bu görüşmelerin ardından ne olacağı netleşecek.” dedi. Gomez, “Almanya'yla Avrupa şampiyonu olmak istiyorum. Euro 2016'nın 10 Temmuz'daki finaline çıkmak istiyorum. Çünkü o tarih aynı zamanda benim doğum günüm ve doğum günümde kupayı kaldırmak istiyorum.” diye konuştu.

Zaman