Odegaard'ın rekorunu kırdı ! 14 yaşında...

Odegaard'ın rekorunu kırdı ! 14 yaşında...

Norveç'in Honefoss takımı ile 14 yaşında Nest-Sotra karşısında son 4 dakikada oyuna dahil olan Kreshnik Krasniqi, Odegaard'ın rekorunu kırdı.


Norveç genç yetenekler çıkartmaya devam ediyor. Norveç Ligi'nde Stromsgodset ekibi ile 15 yaşında sahaya çıkarak en genç profesyonel futbolcu unvanını aldıktan sonra Real Madrid'e transfer olan Martin Odegaard'ın ardından dünya bu kez 14'lük yeteneği konuşuyor.
 
Norveç'in Honefoss takımı ile 14 yaşında Nest-Sotra karşısında son 4 dakikada oyuna dahil olan Kreshnik Krasniqi Odegaard'ın rekorunu kırdı. 
 
Menajer Rune Skarsfjord'un sahaya sürdüğü 14 yaşındaki Krasniqi yeteneği ile de tüm dikkatleri üzerine çekti. Skarsfjord maçın ardından yaptığı açıklamada, "Onu oyuna alırken hiç bir endişem olmadı, çünkü o çok yetenekli bir futbolcu" dedi.
 
Norveç gazetesine konuşan Krasniqi ise yaptığı açıklamada, "Oyuna dahil olmak çok eğlenceliydi. Bana büyük bir güven verdi" şeklinde konuştu. Krasniqi de Odegaard gibi İspanya'da forma giymeyi hayal ettiği söylerken, "Benim takımım Barcelona. Küçük hayalim ise orada oynamak" dedi.
 

Milliyet