O artık İngiliz Bekir!

O artık İngiliz Bekir!
Güncelleme:

Fenerbahçe’nin başarılı savunma oyuncusu Bekir irtegün, yıllardır yapmayı istediği ama bir türlü zaman ayıramadığı İngilizce eğitimini geçtiğimiz yaz büyük oranda çözdü.

International House İstanbul’dan destek alarak çok büyük gelişme kaydettiğini vurgulayan Bekir, “Beni çok iyi yönlendirmeleri sayesinde kısa sürede etkili bir ilerme kaydettim. İstanbul’da yoğun eğitim, yurt dışında okul ve program seçimi çok iyiydi. Şimdi hem yurt dışına gittiğimde hem de takımdaki yabancı arkadaşlarımla diyaloglarımda sorun yaşamıyorum” dedi.

Bekir’in kısa sürede büyük ilerleme kaydettiğini vurgulayan International House İstanbul Eğitim Danışmanlarından Pelin Kaya şunları söyledi:  “Online eğitimler, canlı konuşma sınıfları, sınavlara yönelik kurslar, yurt dışı seçenekleri derken İngilizce öğrenmek her yaştan ve her kesimden insan için çok daha kolay ve ulaşılabilir hale geliyor.  Bekir de bize mükemmel uyum sağladı ve İngilizce sorununu büyük oranda halletti. İngilizce’de bir söz vardır, “Never too late”  Bekir bu sözü doğruladı.”