''O an yeni transferler de havalimanındaydı''

''O an yeni transferler de havalimanındaydı''

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Adanaspor, 2016-2017 sezonunun ilk antrenmanını yaptı.

Osman Yereşen Tesisleri'nde bir araya gelen turuncu-beyazlılar, teknik  direktör Engin İpekoğlu idaresinde çalıştı.
 
Antrenmanın ardından gazetecilere açıklamada bulunan İpekoğlu,  çalışmalara başladıklarını, yapacakları transferlerle Adanaspor'un Süper Lig'de  kalıcı olmasını sağlamayı hedeflediklerini söyledi.
 
Transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade eden İpekoğlu, "Bugün 3-4  arkadaşımız eksik. Normal şartlarda  burada olmaları gerekiyordu ama maalesef  İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör olayından dolayı ulaşımla ilgili sıkıntı  oldu. Arkadaşlarımız yarın sabahtan itibaren aramıza katılacak. Atatürk  Havalimanı'ndaki terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet  diliyoruz." dedi.
 
Oyuncularının terör saldırısından etkilendiğini anlatan İpekoğlu,  "Jose Ignacio, Megaye Gueye ile iki yeni transfer Ronei Gleison Rodrigues ve  Rodrigo Longo Freitas da maalesef o anda havalimanındaydı. Onlar dün akşam bir  otelde konakladı, yarın sabahtan itibaren antrenmanlara başlayacaklar." diye  konuştu.
 
Akdeniz ekibi yarın çift antrenman yaparak sezon hazırlıklarını  sürdürecek. Adanaspor, Ramazan Bayramı'nda 3 gün izin kullandıktan sonra  çalışmalarına Bolu'da kampa girerek devam edecek.