Nyom'u Allana stoper bedava !

Nyom'u Allana stoper bedava !

Beşiktaş, Granada’nın Kamerunlu oyuncusunu transfer edip bir taşla iki kuş vurmanın peşinde.


BEŞİKTAŞ’TA sağ beke yapılacak takviye için çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor... Türkiye’ye gelmek istemeyen Norveç Milli Takımı oyuncusu Martin Linnes’ten vazgeçen siyah-beyazlılar listenin ilk sırasına İspanyol ekibi Granada’da forma giyen Allan Nyom’u aldı. 
 
Bonservisi Udinese’de
 
KARTAL’IN Kamerunlu’yu istemesinin başlıca sebebi, Nyom’un hem sağ bek hem de stoper olarak görev yapabilmesi. Siyah-beyazlılar, La Liga ekibiyle kontratı sezon sonunda bitecek olan 1.89 boyunda ve 26 yaşındaki futbolcuyu alıp bir taşla iki kuş vurmayı planlıyor. 
 
‘PEREIRA’LAR PLASE
 
BEŞİKTAŞ’IN Nyom’a alternatif olarak görüştüğü iki Pereira var... Bunlardan 1.72 boyundaki Joao; Valencia’da, 1.73’lük Maxi ise Benfica’da forma giyiyor. Her ikisi de 30 yaşında ve kulüpleriyle olan sözleşmeleri tıpkı Nyom gibi sezon sonunda bitecek.
 
JOAO HİÇ OYNAMADI
 
BU sezon hiçbir maçta oynatılmayan Joao’nun devre arasında gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Maxi’nin menajeri ise geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaptı ve “Türkiye ve İspanya’dan kulüplerle görüştük. Önceliğimiz Benfica ama bazı anlaşmazlıklar var” demişti.

Vatan