Nootsara Tomkom Fenerbahçe'de

Nootsara Tomkom Fenerbahçe'de
Güncelleme:

Fenerbahçe Grundig Kadın Voleybol Takımı, Tayland’lı pasör Nootsara Tomkom ile sözleşme imzaladığını resmen açıkladı.

Resmi siteden yapılan açıklama şöyle;

"Yeni sezon yapılanmasını sürdüren Fenerbahçe Grundig Kadın Voleybol Takımımız, Tayland’lı pasör Nootsara Tomkom ile sözleşme imzalamıştır.
 
Yeni Sarı Melek Nootsara Tomkom’a yarıştığı her kulvarda “şampiyonluk” hedefleyen Fenerbahçe Grundig Kadın Voleybol Takımımızda başarılar dileriz.
 
Fenerbahçe Spor Kulübü
 
Nootsara Tomkom Kimdir?
 
7 Temmuz 1985 tarihinde Tayland’ın Ban Pong, Ratchaburi şehrinde dünyaya geldi. Pasör pozisyonunda oynayan Tayland'lı yıldız; 1.69 cm boyunda, 57 kg’dır. Smaç yüksekliği 290 cm olan pasörün blok yüksekliği ise 280 cm’dir.
 
Nootsara Tomkom, Tayland Kadın Milli Voleybol Takımı'nda 39 kez mücadele etmiştir. 2007-2008 sezonunda IBSA Club Voleybol ile İspanyol liginde forma giydikten sonra Azerbaycan'ın Rabita Bakü kulübünde forma giymiştir. 2013-14 sezonunda Azerbaycan lig şampiyonluğu yaşarken, aynı sezon CEV Şampiyonlar Ligi’nde de bronz madalya alarak en iyi pasör seçilmiştir.
 
 Bu başarıların yanı sıra kariyerinde takım ve bireysel olarak birçok başarısı bulunan oyuncumuz 2016-2017 sezonu itibariyle çubuklu formanın başarısı için mücadele edecektir."