''Neymar'ı görünce sinirim bozuldu''

''Neymar'ı görünce sinirim bozuldu''

Ozan Tufan, Lig TV'ye özel röportaj verdi ve gündemle ilgili ilginç açıklamalar yaptı.


Bursaspor'un genç yıldızı Ozan Tufan, Brezilya ile oynanan hazırlık maçında rakip oyuncuların hızlarının sinirini bozduğunu ve hız eksiğini kapatmak istediğini söyledi.

Bursaspor ve Milli takım yıldız futbolcusu Ozan Tufan, Lig TV'ye özel röportaj verdi ve gündemle ilgili ilginç açıklamalar yaptı.
 
İşte Ozan Tufan'ın röportajının önemli noktaları;
 
"Sezon başından beri iyi bir oyun sergiliyoruz ama iyi sonuçlar alamıyorduk büyük maçlarda. İyi oyun sergilemeye devam ettiğimiz için skor da gelmeye başladı. Ligin iyi takımlarından biriyiz, iyi bir pas yüzdemiz var. Fenerbahçe maçında da bunu en iyi bir şekilde sergileyip 3 puan istiyoruz. Bunun için de idmanlarımızı en iyi şekilde yapıyoruz."
 
"ORTA SAHADA DAHA RAHATIM"
 
"Hedeflerim arasında Milli takım vardı, erken yaşta beklemiyordum, kısmet diyelim. Bu fırsatları değerlendirmek lazım. Amerika kampında ben bu fırsatı değerlendirdiğimi düşünüyorum. Fatih Hoca beni oynattı ve beğendi. Milli takım hem benim adım hem Bursaspor adına iyi oldu. Bekliyordum denebilir ama nasip kısmet bu işler.
 
Milli maçta sağ bek oynadım, orada sıkıntımız vardı. Fatih Hoca orada görev verdi. Normalde orta sahada kendimi daha rahat, daha iyi hissediyorum. Orta sahada kendimi daha rahat gösterebiliyorum. Sakatlık olunca hocanın beni orada düşünmesi benim hoşuma gidiyor. Çok yönlü olabilmek benim hoşuma gidiyor açıkçası."
 
"SOĞUKKANLILIK, RAHATLIK VAR"
 

"Sonradan girmiştim Danimarka maçında. Açıkçası maç ortada geçiyordu, çok bir şey yapabileceğimi düşünüyordum. Alırım, sağa sola pas veririm diye düşünüyordum. Son dakikalarda baskı yapmaya başladık, aklımda da uzaktan şut çekmek vardı. Zaten özel bir maçtı. Şansımı denemek istiyordum. Arda Ağabey pası atınca rakibe de çarptı, iyi bir gol oldu.
 
İlk kampta açıkcası beklemiyordu ağabeylerim, heyecanlı ve eli ayağına karışan biri bekliyordu. Ben de soğukkanlılık, rahatlık var. Sahada da yansıttım bunu. Ağabeylerim de şaşırdı bu duruma. Teknik olduğumu ve çok yönlü olduğumu söylüyorlar. Beğeniyorlar beni."
 
"HAYALİMDE LIVERPOOL VAR"
 
"İrfan Hoca ve Şenol Hoca'ya benim için düşünceleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Herkesin kariyer planı açısından bir hayali var. Benim de Avrupa hayalim var Bursaspor'dan sonra. Benim hayalim Liverpool. Şenol Hoca kale hariç her yerde oynatırım dedi ama kalede de sorun yaşayacağımı düşünüyorum.
 
Bir baskı şartlandırma yok üstümde. Kendimde liderlik vasfı görmek istiyorum. Ağabeylerim yardım ediyor, sıkıntı yaşamıyorum."
 
"NEYMAR'I, WILLIAN'I, OSCAR'I GÖRÜNCE SİNİRİM BOZULDU"
 
"Eksiklerim var, dört dörtlük değilim. Kafa toplarını düzeltmem, daha seri olmam lazım. Neymar'ı, Willian'ı, Oscar'ı gördükten sonra iyice kanaat ettim. Hepsi çok seri oyuncular, onları öyle görünce sinirim bozuldu. Kendimi burada görmemeliyim, daha üstüne katmalıyım dedim."
 
"2010 RUHU ÇOK FARKLIYDI"
 
"Tabii biz zaten kadro açıklandığında çok duygulandım, gururlandım. Hangi Bursasporlu bunu görse duygulanırdı. Çok mükemmel bir şey 4 Bursasporlu'nun kadroda olması. En zirve nokta yer. Daha önce Serdar Ağabey gitti ama Milli olmadı. Harun Ağabey ilk kez milli seçildi, Volkan Ağabey 2010'da gitmişti ama tam değildi. Hepimiz Kazakistan maçında iyi oynayınca daha da sevindim. Harun Ağabey'in kalede işi zor ama ona da sıra geleceğine inanıyorum.
 
2010 ruhu çok farklıydı, ben o zamanlar Bursaspor'da altyapıdaydım. Ben bile altyapıda o ruhu kapmıştım. Ona yakın bir ruh oldu ama 2010 ruhu oldu diyemem. O çok farklıydı çünkü."
 
Sporx