Nejat İşler bombaladı ! ''Ulan İsmail...''

Nejat İşler bombaladı ! ''Ulan İsmail...''

Nejat İşler, Fenerbahçe'nin Başakşehir beraberliğinin ardından adeta patladı.

Fenerbahçeliliğiyle bilinen oyuncu Nejat İşler, Fenerbahçe'nin Başakşehir beraberliğinin ardından adeta patladı, Aziz Yıldırım'dan Felipe Melo'ya, Yusuf Namoğlu'ndan, İsmail Kartal'a kadar birçok isme tepki gösterdi.

Aziz Yıldırım'a: Egonu tatmin ettin!
 
Sezon başı "Başarı İsmail Kartal'ın, başarısızlık benim" diyen Aziz Yıldırım'a, takımı Nisan ayında şampiyon yapan Ersun Yanal'ı gönderdiği için tepki gösteren İşler, "Ersun Yanalı kovarak egonu tatmin ettin şimdi de istifa et bizi mutlu et." dedi. Daha sonra Tweet'lerine devam eden İşler, Aziz Yıldırım'ın "Bu takımı Ersun Yanal şampiyon yapmadı. Benim aslan yürekli futbolcularım yaptı" sözünü hatırlattı.
 
İsmail Kartal'a: 4. yıldızı taktın
 
Fenerbahçe'nin sezon boyunca yoğun şekilde eleştirilen hocası İsmail Kartal'a da yüklenen İşler, "İsmail Kartal'ı tebrik ederim. Galatasaraya 4. Yıldızı taktı.",  "Ulan İsmail, Emenike'yi oynattığın kadar Webo'yu oynatsaydın şampiyondu Fenerbahçe" ve "Yemin ediyorum dua ediyorum şu sezon bitsin İsmail Kartal Gitsin diye." dedi.
 
Melo'ya Fair Play ödülü...
 
Son haftalarda hakemler tarafından korunduğu yorumları yapılan ve sert faulleri nedeniyle eleştirilen Felipe Melo'ya da iğneli şekilde mesaj gönderen ünlü oyuncu, "FairPlay ödülü Melo'ya verilmeli. Sıfır kırmızı kart." yorumunu yaptı.
 
Yusuf Namoğlu sezonu...
 
Başakşehir maçının hakemi Ali Palabıyık'ı da eleştiren Nejat İşler, " Süleyman Seba sezonu Dediler. Yusuf Namoğlu sezonu oldu bu." dedi.
 
Silah sıkıldı, şampiyonluk gitti!
 
Fenerbahçe'nin Rize maçı dönüşü Trabzon'da uğradığı silahlı saldırının bir dönüm noktası olduğunu belirten İşler, "Ne zaman Fenerbahçe'nin otobüsüne silah sıkıldı, o günden sonra şampiyonluk gitti. Tebrikler. " tweet'ini attı.