''Neden gol atamıyoruz İsmail?''

''Neden gol atamıyoruz İsmail?''

İsmail Kartal, Başkan Aziz Yıldırım'la yaptığı haftalık değerlendirme toplantısında istatistikleri ortaya döktü.

İsmail Kartal ile Başkan Yıldırım arasında basın toplantısı yapıldı. Kartal, istatistiklerdeki üstünlüğü ortaya döktü ama Yıldırım'ın cevabı "Neden gol atamıyoruz" oldu...

Şampiyonluk yarışında Beşiktaş'ın 1, Galatasaray'ın 2 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Başkan Aziz Yıldırım'la yaptığı haftalık değerlendirme toplantısında istatistikleri ortaya döktü. Kartal, maç başına 14.4 şut denemesi, 5,8 isabetli şut, yüzde 58 topa sahip olma oranı, yüzde 81,6 isabetli pas oranı, maç başına 380 başarılı pas sayısı ve 6,6 köşe vuruşu elde ederek istatistikleri paramparça ettiklerini açıkladı. Kartal ayrıca Başkan Yıldırım'a ikili mücadele kazanma oranında da yüzde 52.9'luk oranla sadece Bursaspor'a geçildiklerini anlattı. Yıldırım ise karşısında istatisitiklerle konuşan tek bir soru sorduğu öğrenildi: Neden gol atamıyoruz? Teknik direktör İsmail Kartal'ın Başkan Yıldırım'ın bu sorusuna hak verdiği bu problemi daha çok çalışma ve futbolcuların panik havasından uzaklaşmasıyla mümkün olacağını söylediği belirtildi.
 
İSMAİL KARTAL FUTBOLCULARINA ŞUT ÇALIŞTIRIYOR
 
Teknik direktör İsmail Kartal'ın forvet orta saha oyuncularını isabetli şut konusunda ekstradan çalıştırdığı ve futbolcularına golün gelmediği dakikalarda paniğe kapılmamalı ve serin kanlı olmaya gayret etmeleri konusunda uyarılarda buluduğu ifade ediliyor. Bu arada Fenerbahçe'nin önceki yılların aksine duran top ve kornerlerden atılan gol sayısında ciddi azalma olduğu da dikkatlerden kaçmıyor. Forvet oyuncuları da sezonun en formsuz döneminde bulunuyor.

Takvim