''Ne yapacağınızı biliyorsunuz''

''Ne yapacağınızı biliyorsunuz''

Aziz Yıldırım, 2-0 biten maç sonrası yanına gelen kaptan Volkan’a, “Size bir şey anlatmamıza gerek yok. Ne yapacağınızı biliyorsunuz” dedi.

Beşiktaş-Akhisar maçını Samandıra’da İlhan Ekşioğlu ve Nihat Özbağı ile birlikte izleyen başkan Aziz Yıldırım, 2-0 biten maç sonrası yanına gelen kaptan Volkan’a, “Size bir şey anlatmamıza gerek yok. Ne yapacağınızı biliyorsunuz” dedi

Trabzonspor maçı öncesinde Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde dün hareketli saatler yaşandı...
 
Bu zorlu 90 dakika öncesinde başkan Aziz Yıldırım ile asbaşkanlar İlhan Ekşioğlu ve Nihat Özbağı tesislere geldi. Antrenman öncesinde teknik heyet ve futbolcularla kısa görüşmeler yapan başkan Yıldırım ve yöneticiler maçla ilgili olarak kendilerine güvenlerinin tam olduğunu belirterek moral verdiler. Ardından Sarı-Lacivertli takım idmana çıkarken başkan ve yöneticiler de televizyondan Beşiktaş- Akhisar Belediyespor karşılaşmasını büyük bir heyecanla izlemeye başladılar. 90 dakika, lider durumdaki Siyah-Beyazlılar’ın yenilgisiyle bitince Kanarya’nın bugünkü maçta alacağı 3 puanla zirveye oturma ihtimali ortaya çıktı.
 
KAPTANLA KISA KONUŞMA
 
Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler Beşiktaş maçının bitmesinin ardından sahaya inerek idmanı izledi. Antrenmanın sonunda yöneticilerin yanına gelen kaptan Volkan ile kısa bir görüşme oldu. Bu görüşmede Aziz Yıldırım, Volkan’a, “Size bir şey anlatmamıza gerek yok. Ne yapacağınızı siz zaten biliyorsunuz. Gereğini yapın” dediği öğrenildi.

Haberturk