''Ne starım ne de star adayıyım''

''Ne starım ne de star adayıyım''

A Milli Takımımızın Kaptanı Arda Turan, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile birlikte basın toplantısına katıldı.

A Milli Takımımızın Kaptanı Arda Turan, Fatih Terim ile birlikte basın toplantısına katıldı, bir gazetecinin Avrupa Şampiyonası’nda star adayı olarak gösterildiği yorumuna takıldı. Basın mensubu, düzeltmede bulunarak, turnuvaya damgasını vuracak isimler arasında gösterildiğini söyledi.

Bunun sonrasında Arda, “Milli takımda bu zamana kadar hangi durumdaysam o durumdayım. İspanya’da gayet iyi sezon geçirdiğimi düşünüyorum. 6 ay oynamasam da çıkıp Barcelona gibi bir takımda bu kadar oynamak önemli. Oradaki olayların burada yansıması çok oldu. Ben ne starım ne star adayıyım. Böyle lanse etmeyin” diye konuştu.

EURO2016’da kupaya kadar gitmek istediklerini söyleyen Arda, şöyle devam etti:

“Herkesi yenebiliriz. Elimizden geleni yapacağız ve sonucuna bakacağız. 2008’de saniyelerle finali kaçırmıştık. Burada da böyle yapacağız. Rakiplerimiz bizden favori duruyor olabilir ama bakacağız. Sonuna kadar gitmek istiyoruz.”

Barcelona’da soyunma odasında arkadaşlarının başarı dileklerine Rakitic’in şaşırdığını söyleyen Arda Turan, “Rakitic, ‘Fazla başarı dilemeyin’ diyor. Güzel, keyifli bir turnuva geçeceğini düşünüyorum. Kendimizi iyi hissediyoruz” dedi.

Milliyet