''Ne çektiğimizi bir Allah bilir''

''Ne çektiğimizi bir Allah bilir''

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Gaziantepspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'u 1-0 yenerek, çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Maçtan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Albayrak, karşılaşmanın zor geçtiğini belirterek, "Maçta kaleye giden 24 tane şutumuz var ama maalesef 85. dakikada golü bulduk. 85 dakika ne çektiğimizi bir Allah bilir. Allah'ıma şükürler olsun, kazanmasını bildik. Bizim için önemli bir galibiyetti. Özellikle dün rakibimizin puan kaybetmesinden sonra maç daha da önem kazanmıştı. Sağ olsun Hakan çok güzel gol attı ve galibiyet geldi. Onun mutluluğunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısında şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın 9 yaşındaki oğlu Muhammet Hakkı ile babası Hakkı Kiraz'ın da misafirleri olarak karşılaşmayı izlemesiyle ilgili bir soru üzerine Albayrak, "Evet, Muhammet Hakkı ve dedesi yanımızdaydı. Bundan sonra onu bütün maçlara götüreceğim. O aileyi mutlu etmek için elimden ne geliyorsa yapacağım. O aileye her şey yakışır" diye konuştu.