'NBA'e 1 sene sonra gideceğim'

'NBA'e 1 sene sonra gideceğim'
Güncelleme:

A Milli Basketbol Takımı’nın genç oyuncusu Cedi Osman, NBA’e gelecek sezon gitmek istediği söyledi.

Milli takımın ve Anadolu Efes’in genç basketbolcusu Cedi Osman, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda düzenlenen A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın medya gününde İHA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Olimpiyat Elemeleri’ne çok iyi hazırlanmak istediklerini söyleyen Cedi Osman, “Hedefimiz olimpiyatlar. Oraya gittiğimiz takdirde en iyi şekilde ülkemizi temsil edeceğimize inanıyorum” dedi.
 
“ŞU AN TAKIMDA HER ŞEY YOLUNA”
 

Türk basketbolcuların takımlarında az süre almasının hazırlık sürecine ne gibi etkisinin olduğunun sorulması üzerine Cedi Osman, şöyle cevap verdi:
 
"Şu an takımda her şey yolunda. Herkes çok iyi performans sergiliyor, savaşıyor. O yüzden çok büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum.”
 
“NBA’DE OYNAMAK FURKAN’IN HAYALİ”
 
Furkan Korkmaz’ın NBA’e seçilmesine çok sevindiklerini söyleyen genç oyuncu, “Onun NBA’de oynamak hayali. Çok mutluyuz. Hep beraber draft gecesi takip ettik. Çok heyecanlıydık. Belki istediği yerden seçilemedi, biraz da üzüldü ama biz onu konuştuk ve üzülmemesini söyledik. Çünkü 1. raund 26. sıradan seçildi, gayet iyi. Kardeşim gibi zaten. Çok mutluyum. Umarım hayırlısı olur” şeklinde konuştu.
 
“NBA’E 1 SENE SONRA GİDECEĞİM”
 
NBA’e ne zaman gideceğinin sorulması üzerine genç basketbolcu, “1 sene sonra. Gelecek sezon kalıp daha sonra gitmeyi düşünüyorum” diye cevap verdi.