NBA'de Türk gecesi !

NBA'de Türk gecesi !
Güncelleme:

NBA'de temsilcilerimizin rakip olduğu takımlar karşı karşıya geldi.

NBA'de bu sabaha karşı iki Türk basketbolcu karşı karşıya geldi. Milli basketbolcumuz Ömer Aşık, Enes Kanterli Oklahoma City Thunder’e konuk oldu.

NBA’deki temsilcilerimizden Ömer Aşık ve Enes Kanter’in rakip olduğu gecede New Orleans Pelicans, Oklahoma City’ye konuk oldu. İki takım da maça iyi başlarken karşılıklı bulunan sayılarla ilk çeyrek 29-25 Oklahoma’nın üstünlüğüyle bitti. İkinci çeyrekte de başa baş geçen bir mücadele vardı. Maçın ilk yarısı 62-53 Oklahoma City Thunder üstünlüğüyle sona erdi.
 
Karşılaşmanın 3. çeyreğinin başlamasıyla hareketlenen New Orleans farkı kapatamadı. İyi organize olan ev sahibi Oklahoma, taraftarı önünde rakibine şans tanımadı. Thunder 3. çeyreğin sonunda farkı açtı ve 95-74’lük farka ulaştı. Maçın son bölümünde ise ev sahibi maçı tamamen kopardı. 121-95
 
Oklamahoma City’de Kevin Durant ve Russel Westbrook 23’er sayıyla oynadı. Enes Kanter ise 11 sayı 12 ribaunt ve 1 asistle takımının galibiyetinde büyük rol oynadı.
 
New Orleans Pelicans’ta da Jrue Holiday ve Anthony Davis 23’er sayı atarken milli basketbolcumuz Ömer Aşık, 2 sayı 4 ribaunt ile takımına katkıda bulundu.
 
Milwaukee Bucks 99 – 92 Washington Wizards
 
NBA’de dün gecenin ikinci maçında Milwaukee Bucks evinde Washington Wizards’ı ağırladı. Maça iyi başlayan konuk ekip ilk çeyreği 27-18 önde geçti. İkinci çeyrekte toparlanan ve rakibini adeta sürklase eden ev sahibi Milwaukee Bucks, ilk devreyi 55-46 önde geçti.
 
Mücadelenin ikinci yarısına yine konuk ekip Wizards iyi başladı. 3. çeyreği Washington Wizards, 70-69 önde bitirdi. Maçın son periyotunda ise ev sahibi Milwaukee Bucks oynadığı güzel oyunla maçı çevirdi. 99-92

Sporcope