Nani'de flaş gelişme ! İstediği yıllık ücret...

Nani'de flaş gelişme ! İstediği yıllık ücret...

Guiliano Terraneo ve teknik direktör Vitor Pereira yepyeni bir F.Bahçe yaratmak için gece gündüz çalışıyor...

GERİDE bıraktığımız sezonda şampiyonluğu ezeli rakibi G.Saray’a kaptıran F.Bahçe’de bu başarısızlık, takımda köklü bir değişimi de beraberinde getirdi. Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin, Pierre Webo, Egemen Korkmaz gibi tecrübeli isimlerle yollar ayrılırken kadro Fernandao ve Şener gibi isimlerle güçlendirildi.

ANCAK bu sarı-lacivertlilere yetmedi... Başkan Aziz Yıldırım’ın futbol takımını emanet ettiği sportif direktör Guiliano Terraneo ve teknik direktör Vitor Pereira yepyeni bir F.Bahçe yaratmak için gece gündüz çalışıyor. Ve bu çalışmalar da meyvesini veriyor. Son birkaç haftadır sarı-lacivertlilerin gündeminde olan Nani transferinde sona gelindi...

Lizbon’da geçiren Nani’nin menajerleriyle görüşen Terraneo büyük aşama kaydederken bir yandan da Manchester United ile irtibat kuruldu.

İngilizler pazarlıklar sonucu 6 milyon Euro karşılığında ikna edilirken geriye sadece Portekizli oyuncuyla el sıkışmak kaldı. Bu konuda da sarı-lacivertliler işin büyük bölümünü halletti. Nani yıllık 4.5 milyon Euro garanti para istiyor ancak F.Bahçe 3.6 milyon Euro ödemeyi teklif ediyor. Arada sadece 900 bin Euro gibi bir fark kalırken önümüzdeki birkaç gün içinde orta yolun bulunması ve resmi imzaların atılması bekleniyor.

Milliyet