Nani: ''Söz veriyorum...''

Nani: ''Söz veriyorum...''

Fenerbahçe’ye kısa sürede uyum sağlayan Nani, kariyerinde açtığı sarı lacivert sayfayı anlattı.

Fenerbahçe' Dergisi'nde yer alan röportajdan spotlar şöyle:
 
"Taraftarın bana verdiği güç ve cesaret, futboluma hırs ve daha fazla motivasyon olarak yansıyacak. Takımdaki diğer oyuncular gibi ben de her ne pahasına olursa olsun, onları mutlu etmek için savaşacağıma söz veriyorum. Bir an evvel büyük taraftar için sahada olmak istiyorum".
 
"Her iki kulüpte de takım arkadaşlarımla beraber önemli başarılar elde ettik. Bu çizgi aynı şekilde devam edecek. Fenerbahçe’nin hırslarına ve isteklerine yardımcı olabilmek için kendimi son derece hazır, motive ve güçlü hissediyorum. Fenerbahçe kendimi gösterebilmem için yepyeni bir fırsat olacak".
 
"Takımıma yüksek kalitede destek vermek için imza attım. Bu 3 yıl içinde camianın benimsediği ve “Fenerbahçe’de fark yarattı; hep en iyisini verdi” denilen bir futbolcu olarak hafızalarda yer etmek isterim".
 
"Ana hatlarıyla sezon hedeflerimiz; Türkiye’de katıldığımız tüm turnuvalarda kesinlikle şampiyon olmak. Aynı zamanda Avrupa’da iyi işler yapabilmek bizim için çok önemli. Henüz birbirimizi çok iyi tanıyan ve ezbere oynayabilen bir ekip haline gelemedik ancak en iyi şekilde hazırlandık. Elimizden gelenin en iyisini bütün sezon boyunca vereceğiz".
 
"Psikolojik ve mental olarak çok güçlü bir hoca. Pozitif bir hoca. Eğer bir şeyi istiyorsa, hedefini koyup çok iyi bir şekilde oraya nasıl ulaşacağını bilen bir insan. Onda şampiyon mentalitesi ve duruşu var. Şans da yanımızda olursa, hocamızla birlikte bence başarı kaçınılmaz".
 
"İnsanlara hemen ısınırım, hemen şakalaşırım. Sohbet ederim, gülüp eğlenmeyi severim. Açık bir tarzım var. Bu da başlangıç için büyük avantaj…"
 
"İstanbul gibi çok güzel bir şehirde, Fenerbahçe gibi çok büyük bir kulübün oyuncusu oldum artık."