Mustafa Denizli'nin şampiyonluk favorisi Beşiktaş

Mustafa Denizli'nin şampiyonluk favorisi Beşiktaş

Eskişehirspor'un teknik direktörü Mustafa Denizli, şampiyonluk için favorinin Beşiktaş olduğunu açıkladı.

Eskişehirspor'un yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, şampiyonluk ve Galatasaray - Beşiktaş derbisi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Igor Tudor futbol kamuoyunun ilgisini çeken bir isim"

Eskişehirspor ile ilgili "Böyle bir taraftar kentinin olduğu bir yerde beklentilerin ne olduğunu biliyoruz. Bir futbolcunun yaşayabileceği en büyük şeyi Eskişehir'de yaşamıştım" diyen Denizli, Galatasaray'la ilgili "Igor Tudor Türkiye'ye geldiği günden beri, futbol kamuoyunun ilgisini çeken bir isim oldu. Galatasaray her zaman benim için, içinde yetiştiğim önemli bir camia" dedi.

"Şampiyonluk favorisi Beşiktaş"

Şampiyonluk için favoriniz Beşiktaş mı? sorusu üzerine deneyimli hoca, "Şampiyonluk favorisi sadece benim değil futbol kamuoyunun favorisi Beşiktaş. Beşiktaş diğer rakiplerine göre şampiyonluk için daha avantajlı" dedi.

"Derbileri tahmin gerçekten zordur"

Pazartesi günün oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisiyle ilgili de Denizli, "Derbilerde ister içeride ol, ister dışarıda ol tahmin gerçekten zordur. Ben zevkli bir 90 dakika bekliyorum. Ama 90 dakikanın sonucunda ne olur, bunu bilmez zor" açıklamasında bulundu.