Mustafa Denizli bombası !

Mustafa Denizli bombası !

Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Mersin İdmanyurdu yönetimi, Mustafa Denizli'yi takımın başına getirmeyi planlıyor.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu, Rıza Çalımbay’ın istifasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdürüyor.

Kırmızı-lacivertlilerin hedefinde geçen yıl Gaziantepspor’u çalıştıran Okan Buruk ile Mustafa Denizli’nin olduğu öğrenildi. Rıza Çalımbay’ın, Servet Çetin ve Sinan Kaloğlu’nun transferinde yaşanan pürüzleri gerekçe göstererek istifasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Mersin İdmanyurdu’nun birçok isimle temas halinde olduğu öğrenildi.

HEDEF DENİZLİ

Bu kapsamda yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren kırmızı-lacivertlilerin hedefinde, geçen yıl Gaziantepspor’u çalıştıran Okan Buruk ile Mustafa Denizli’nin olduğu ifade edildi.

Kulüp basın sözcüsü Ayhan Erdem, yeni teknik direktör arayışları kapsamında birçok isimle görüştüklerini ve görüşmelerin devam ettiğini belirterek, "Bu konudaki çalışmalarımız titizlikle sürüyor. Mersin İdmanyurdu büyük ve köklü bir kulüptür. Bu ve benzeri krizler geçmişte de yaşanmıştır. Hiç kimsenin endişesi olmasın, bu krizi de en iyi şekilde aşacaktır. Çok kısa zamanda teknik direktör konusunu çözüme kavuşturup, yolumuza devam edeceğiz" dedi.