''Muslera suratına tükürse...''

''Muslera suratına tükürse...''

Galatasaray'ın Mersin İdman Yurdu'na mağlup olduğu maçın ardından spor yazarları sert eleştirilerde bulundu.

Bu takım pozisyona bile giremez (Hakan Ünsal-Hürriyet)
Galatasaray’ın, Umut’un forvet oynadığı son 3 maçta golü bırakın tecrübeli oyuncuyla girdiği pozisyon sayısı bile çok az. Bu durum direkt ve öncelikli olarak Wesley’i etkiliyor.

Kendini anlayan ve anlaşabileceği bir forvet ile başka bir hale gelen Hollandalı’nınUmut Bulut’la ile frekanslarının uymadığı çok net.

Bundan sonra belki de her Galatasaray karşılaşmasında slogan bu olacak gibi duruyor: ‘Lig benim neyime, kupa hoş gelir gönlüme.’

Umutsuzlar mangası (Kanat Atkaya-Hürriyet)
Kadrosunda başka golcü bulunmayan (Umut kusura bakmasın) bir takım eğer elindeki tek santrforu sezon ortasında satıyorsa bunu da “maddi bir yükten kurtulduk, üstüne de para kazandık” diye yutturmaya kalkıyorsa gerçekten ama gerçekten çok nadir görülen türden bir dehayla karşı karşıyayız demektir.

“Mali kriz” demeyin onu ben de biliyorum; kulüp yönetmek bir iddia işidir. Bu kararı alanları tek tek tebrik ediyorum.

Asıl felaket seneye (Serhat Ulueren-Vatan)
BU sezon mesela maçın öyle bir anı olacak ki, Sneijder ile Selçuk’u sahanın ortasında yumruk yumruğa kavga ederken görebilirsiniz. Soyunma odasında Olcan’ın Chedjou’nun suratına krampon fırlattığını, Muslera’nın “Yeter artık” isyanından sonra Podolski’nin yüzüne tükürdüğünü duyarsanız sakın ama sakın şaşırmayın. Bunları da göreceğiz, biraz sabredin.