Muslera noktayı koydu !

Muslera noktayı koydu !

Galatasaray’ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, transfer dedikodularına noktayı koydu.

PUMA, “Play Loud“ felsefesini benimseyerek sahaya çıkardığı yeni futbol ayakkabıları Tricks’in Türkiye lansmanını Galatasaray’ın yıldız ismi Fernando Muslera ile Osmaniye İstiklal Spor Kulübü’nde gerçekleştirdi.

Burada basının sorularını yanıtlayan Uruguaylı file bekçisi, “Fenerbahçe derbisinin ne kadar önemli olduğunu Uruguaylı yetkililerle paylaştım. Kendileri de bana bu özel izni verdiler. Çok önemli bir maç bizi bekliyor. Perşembe günü sezonun maçına çıkacağız. 5 senedir buradayım, 4 senedir Şampiyonlar Ligi’ne giden bir Galatasaray var. Galatasaray markasının Avrupa’dan uzak kalması gibi bir şey söz konusu olamaz. Biz de bunun için, cezayı minimum seviyeye indirebilmek için mücadele edeceğiz” dedi.

Geleceği ile ilgili de konuşan Muslera, “Galatasaray’la 2 sene daha kontratım var. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Kafamda en ufak bir soru işareti yok. Ne Avrupa ne ekonomik konular, kesinlikle burada kalmak istiyorum. Gazetelerden ben de görüyorum, devamlı teklifler geliyormuş. Herhalde gazetecilere geliyor bu teklifler. Bana ulaşan bir şey yok. Bu tip haberlere önem vermiyorum çünkü benim için tek bir gerçek var o da Galatasaray. Biz iyi bir aileyiz. Galatasaray benim için aileyi ifade ediyor. 2 sene daha buradayım” diye konuştu.