Muslera konuştu: ''Melo giderse...''

Muslera konuştu: ''Melo giderse...''

Muslera, "Melo bizim için çok önemli bir futbolcu. Giderse kendi vereceği bir karar. Önemli bir oyuncu kaybetmiş oluruz'' dedi.

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, kampta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Melo'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

- Geçen sene benim değil takımın başarısıdır. Hem şampiyonluk geldi hem de kupa geldi tamamen takım arkadaşlarımın başarısı. Bu iskeletin üzerinde biz yeni takviyeler yaptık. Geçen seneki gibi olacağını düşünmüyorum. Tamamen farklı bir mantalite.

- Taffarel ile çalışmaktan dolayı çok şanslı hissdiyorum. Geçtiğimiz sene de önümdeki isimler değişti. Zaten bir oyuncu Galatasaray'a geliyorsa muhakkak kaliteli bir isimdir. Ne yazık ki geçen seneye iyi başlamadık ve hoca değişikliği ile 180 derece her şey pozitife gitti. Geçen senenin kırılma anı kesinlikle hoca değişikliğidir.

- Rakiplerimizin yaptığı transferler önemli isimler. Onlara karşı oynamak keyifli olacak. Çayı çok seviyorum. İlk geldiğimde sanki 'hoşgeldiniz' der gibiydi.

- Son 6 hafta inanılmaz konsantre olmuştuk. İyi bir savunma yaptığımızda biliyorduk ki gol atabilecek kapasitemiz var. Milli takımda jenerasyon değişikliği oluyor. İskeletten bir kaç oyuncu kaldı ve yeni oyuncular katıldı. İyi işler yapacağız. Mancini belki son zamanlarda adapte olmuştu. Prandelli adapte olamamıştı. Ülkenin kültürünü iyi bilen bir hocayla çalışmak futbolcu için iyi oluyor.

- Melo bizim için çok önemli bir futbolcu. Giderse kendi vereceği bir karar. Önemli bir oyuncu kaybetmiş oluruz. Melo aramızdan ayrılırsa oraya başka bir oyuncu alınabilir. Kısa vadede kayıp olarak görüne bilir ama mutlaka yeri doldurulacaktır.