Muslera için geldi, Caceres'i önerdi

Muslera için geldi, Caceres'i önerdi

Galatasaray Yönetimi'ne Uruguaylı futbolculardan oluşan bir liste verildi.

Muslera’nın durumunu konuşmak için İstanbul’a gelen menajer Daniel Fonseca, Cim-Bom’a Juventus’un stoperini ve birkaç oyuncuyu teklif etti. Caceres’in bonservis bedelinin olmaması Galatasaray’a cazip gelirken, yine de scout ekibinin raporu beklenecek.

Galatasaray, Fernando Muslera’nın durumunu konuşmak için çağırdığı menajer Daniel Fonseca’dan futbolcu önerileri aldı.

Sneijder, Telles ve Bruma’dan sonra Muslera’nın menajeri de İstanbul’a çağrılırken, başarılı kaleciyi River Plate ve Tigres gibi kulüplerin istediği dile getirildi. Ayrıca yine Avrupa’nın önde gelen kulüplerinin radarında olan Uruguaylı eldivenin her şeye rağmen gönderilmeyeceği iletildi.

Bunun üzerine Fonseca, Florya’daki zirvede Galatasaraylı yetkililere 3-4 Uruguaylı oyuncu önerisinde bulundu. Bunlarla ilgili raporlar sunan menajer, ilk planda Juventus’la sözleşmesi sona eren Martin Caceres’i getirebileceğini iletti.

Chedjou’ya alternatif

29 yaşındaki stoperin bonservisinin olmaması, transferine olumlu bakılmasına neden oldu. Ayrıca yeni sözleşme isteyen ama olumsuz yanıt verilen Chedjou’nun başka bir takıma satılma ihtimalinin belirmesi de Caceres transferinin önünü açıyor.

Yönetim yine de kendilerine sunulan Uruguaylı futbolcuları scout ekibine iletti. İzleme komitesinin futbolcularla ilgili vereceği rapor sonrasında oyuncularla ilgili çalışmanın başlatılacağı dile getirildi.

Milliyet