Muslera farkı önledi

Muslera farkı önledi

G.Saray dün tel tel döküldü. Fernando Muslera dışında elle tutulur tek bir isim daha yoktu Benfica deplasmanından sonra Nando dün de yaptığı kritik kurtarışlarla tarihi farkı önledi.

DÜN belki G.Saray’ın umutları çok azdı ancak kimse bu kadar kötü futbol beklemiyordu… Tarihi, başarılarla dolu olan G.Saray’dan destan yazmasını beklemek bu kez hayal oldu. Çünkü bu kez öyle bir takımizledik ki sahada bırakın kazanmayı, rakip kaleye gidecek gücü bile yoktu. Wesley Sneijder’in ilk yarıdaki şutu dışında rakip kaleye gidemeyen sarı-kırmızılılarda ayakta kalan tek bir isim vardı her zamanki gibi: Fernando Muslera.

YEDİĞİ 2 gole karşın kalesinde kurtardığı toplarla devleşen Muslera, yine kalitesini gösterdi. Tıpkı 2-1 biten Benfica deplasmanında olduğu gibi dün de sayısız gol pozisyonunu çıkartan Nando, tarihi farkın önüne geçti. Uruguaylı kaleci dışındaki futbolcuların performansları ile sadece Madrid’e akın eden taraftarları değil, televizyon başındakileri bile çıldırtacak cinstendi… Sergilediği performansla Muslera yine ‘iyi ki varsın’ dedirtti.

AMK Gazetesi