Murat Yakın'dan Beşiktaş'a darbe !

Murat Yakın'dan Beşiktaş'a darbe !

Spartak Moskova Teknik Direktörü Murat Yakın, Beşiktaş'ın da transfer listesine giren Mohamed Salah’ı istiyor.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında 11 milyon pound bedelle Basel’den Chelsea’ye transfer olan Mohamed Salah, henüz Jose Mourinho’nun gözüne girebilmiş değil. Mısırlı oyuncu, ara transferde kiralık olarak ayrılabilir. Özellikle Salah’ın eski teknik direktörü Murat Yakın, yıldız oyuncuyu transfer etmek için isteğini dile getirdi.

Hem Salah’ı hem de Basel’den Fabian Frei’ı transfer etmek istediklerini söyleyen Yakın, “Rusya’da ekonomik durum pek iyi değil, biliyorum. Ama kulüp onların maaşını karşılayabilir. Başkana, Salah ve Frei’ı istediğimi söyledim. Umarım transferleri gerçekleşir ve bu da bana Noel hediyesi olur. Salah’ın transfer olması için elimden geleni yaparım. Yalvarmam gerekiyorsa onu da yaparım” ifadelerini kullandı.

Salah’ın ismi geçtiğimiz günlerde Beşiktaş ile anılmıştı. Fakat Ada’dan gelen haberlerde Mourinho’nun onu Premier League’de bir takıma kiralamak istediği yönündeydi. Bakalım Spartak Moskova, Mourinho’nun inadını kırabilecek mi? 22 yaşındaki kanat oyuncusu bu sezon sadece 6 maçta görev alırken gol atma başarısı gösteremedi.

Ajansspor