Moussa Sow'dan Galatasaray'a gözdağı

Moussa Sow'dan Galatasaray'a gözdağı

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe ile oynayacakları art arda maçlarla ilgili olarak taraftarına çağrıda bulundu.

Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Mersin İdmanyurdu maçı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonunda Galatasaray'la çok önemli bir maça çıkacaklarını söyledi.

Oynadıkları maçı geride bıraktıklarını ve derbiye baktıklarını anlatan Sow, "Her şeyden önce inşallah güzel bir karşılaşma olur. Derbiye kadar biz kendimizi en iyi şekilde hazırlayacağız. Derbi maçları kazanmak için oynanır, biz de o akşam sahaya kazanmak için çıkacağız. Tüm çalışmalarımızı kazanmak üzerine kurgulayacağız" dedi.

"PUAN FARKINI KAPATMA ZAMANI GELDİ"
NtvSpor'un haberine göre; Taraftardan Galatasaray maçında tribünleri doldurmalarını isteyen Sow, "Galatasaray'la  şu an ufak da olsa bir puan farkı oluşmuş gibi gözüküyor ama Galatasaray'a yaklaşma zamanının, bu puan farkını kapatma zamanının geldiğini düşünüyorum. Taraftarlarımızla beraber hep birlikte mücadele edelim. Onlar bize yardımcı olsunlar, bizi desteklesinler ve güzel bir akşam yaşayalım" ifade etti.

"BİZ DERBİYİ DÜŞÜNÜYORUZ"
Sow, bir soru üzerine, takımdaki bazı arkadaşlarının İstanbul'da kalmasına rağmen kendisinin sahada yer aldığını ve bunun da teknik direktör İsmail Kartal'ın tercihi olduğunu belirterek, "Hocamın bana olan güvenine olumlu yanıt verebildiğimi düşünüyorum. Kişisel anlamda da çok mutluyum. Takımım adına bir gol attım. Hafta sonu öncesi gol atabilmek çok önemliydi. Şimdi artık önümüze bakma zamanı. Biz derbiyi düşünüyoruz" diye konuştu.