Moussa Sow geri dönüyor !

Moussa Sow geri dönüyor !

Moussa Sow, Fenerbahçe'ye geri dönmek için can atıyor.

Al Ahli’de umduğunu bulamayan Sow’un bazı yöneticileri arayıp, “Yeniden Fenerbahçe’de oynamak istiyorum” dediği ortaya çıktı. 17 milyon euro’ya satılan yıldızın transferi oldukça zor. Ancak yönetim formül arıyor...
 
İşler yolunda giderse sevgililer yeniden buluşacak... Moussa Sow, Fenerbahçe'ye geri dönmek için can atıyor. Geçen sezonun başında 17 milyon euro'ya Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Ahli'ye satılan Senegalli yıldız forvetin sarı- lacivertli bazı yöneticileri birkaç kez arayarak dönmek istediğini ilettiği ortaya çıktı. Sow'un, "Burada futbola ilgi çok az. Boş tribünler önünde maçlara motive olmakta zorlanıyorum. Takımıma geri dönmek ve yeniden Kadıköy'de o muhteşem taraftar önünde oynamak istiyorum" dediği belirlendi.
 
Fenerbahçe'den ayrılırken Ülker Stadyumu'nun ortasında hüngür hüngür ağlayan Moussa'ya yöneticilerin yanıtı ise, "Biz seni yeniden aramızda görmeyi çok isteriz. Ancak biliyorsun ki kulübün seni 17 milyon euro bonservis ücreti ödeyerek aldı. Sadece 1 sene sonra ucuza bırakmak istemez. Biz ise yüksek bonservis bedeli ödeyemeyiz. Yine de senin için bir çalışma yapacağız, bundan emin olabilirsin" şeklinde oldu. Fenerbahçe'nin en azından kiralık da olsa Sow için Al Ahli'nin kapısını çalacağı öğrenildi.

Emre Bol - Fotomaç