Mourinho'nun adamı: Rodriguez

Mourinho'nun adamı: Rodriguez

Marca gazetesinden Juan Castro, Galatasaray'ın yeni transferi Jose Rodriguez'in, eski hocası Mourinho ile ilişkisini anlattı.

Galatasaray'ın dün gece İstanbul'a gelen yeni transferi Jose Rodriguez'in kalitesinin, Jose Mourinho'dan onaylı olduğu ortaya çıktı. 20 yaşındaki futbolcuyu, kendisini yakından tanıyan Marca gazetesinden Juan Castro'ya sorduk.
 
İspanyol spor yazarı şunları söyledi: "Rodriguez kesinlikle iyi bir futbolcu. Her oyuncuda rastlanmayacak önemli becerileri var. Sürati ve tekniğiyle taraftarı mest edecek. Rakip eksiltir ve dikine etkili paslar atar. En etkili olduğu bölge, 10 numara olarak oynayacağı orta sahanın ortasıdır.
 
Almanya ve İngiltere'den, gelişimini yakından takip eden takımlar vardı. Ama Galatasaray elini çabuk tuttu. Real'de A takımda ilk forma şansını Jose Mourinho kendisine verdi. Portekizli'nin çok beğendiği bir oyuncuydu.

Mourinho takımdan ayrılmasa buradaki geleceği farklı olabilirdi. Aslında iki üç yıl önce bugün bulunduğu yerden çok daha ileride olacağı düşünülüyordu. Beklenen patlamayı yeni takımında yapabilir. Kesinlikle iyi bir transfer."

Milliyet