Mourinho kaçak penaltıya tepkili

Mourinho kaçak penaltıya tepkili
Güncelleme:

Mourinho, takımının Maribor karşısında kazandığı ilk penaltıyı Didier Drogba'nın kullanmasından rahatsız.

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, takımının Maribor karşısında kazandığı ilk penaltıyı Didier Drogba'nın kullanmasından rahatsız. Takımın penaltıcısının Eden Hazard olduğunu hatırlatan Mourinho, maç sonunda rahatsızlığını dile getirmekten de çekinmedi.

Frank Lampard'ın kulüpten ayrılmasından sonra Chelsea'nin penaltıcısı kariyeri boyunca hiç penaltı vuruşu kaçırmayan Eden Hazard oldu. Ancak Maribor maçının ilk yarısında kazanılan penaltıda topun başına Didier Drogba geçti.

“BENDEN İZİN ALMADAN KULLANMAK İSTERSE...”
Bu sezon Chelsea formasıyla ilk golünü atan Drogba'nın Hazard'ın yerine penaltı vuruşunu kullanması Menajer Mourinho'yu rahatsız etti. Drogba'nın kendisine danışmadan penaltıyı kullanmasından duyduğu rahatsızlığı gizlemeyen Mourinho; "Didier'nin bu sezonki ilk golünü atmasına sevindim. Ama penaltıyı kullanması hoşuma gitmedi. Bir oyuncu benden izinsiz penaltı kullanmak isterse mutlaka gol atmak zorunda" dedi.

HAZARD: DROGBA’YA ‘HAYIR’ DİYEMEZDİM
Eden Hazard ise penaltı vuruşu öncesi Drogba'nın kendisinden izin istediğini söyledi. Drogba gibi bir oyuncuya "Hayır" diyemeyeceğini vurgulayan Hazard; "Mourinho da bana bir işaret yapmayınca Drogba'nın penaltıyı kullanmasına izin verdim. Bir sorun çıkacağını sanmıyorum" diye konuştu.

MANU MAÇI ÖNCESİ SAKATLIK KRİZİ
Bu arada hafta sonunda oynanacak Manchester United maçı öncesi Chelsea'nin forvet hattında sakatlık krizi yaşanıyor. Son olarak Loic Remy, ilk golü attıktan sonra sakatlandı. Mourinno, Remy ile birlikte son 2 maçta forma giymeyen Diego costa'nın da United maçında oynamasının zor göründüğünü belirtti.

NTV Spor