Morais hastanede bu halde !

Morais hastanede bu halde !

Antalyaspor'un hocası Morais, pazartesi günü taburcu olmayı planlıyor.

Antalyaspor’un çarşamba günü yaptığı antrenmanda baş ağrısı ve yüksek tansiyon şikayetiyle götürüldüğü hastanede beyin kanaması tespit edilen teknik direktör Jose Morais’in tedavisi devam ediyor.
 
Portekizli teknik adamın dün yapılan tetkiklerinde hızla iyileşme belirlendiği belirtildi. Boş zamanlarını kağıt üzerinde Antalyaspor’un taktik değerlendirmesi yaparak geçiren Morais’in, pazartesi taburcu olmasının planlandığı belirtildi. 
 
Antalyaspor yönetim kurulu üyesi de olan Prof.Dr.Cumhur Arıcı, şu açıklamayı yaptı:
 
"Dün hafif baş ağrısı hissetmesi üzerine yapılan anjiyo tomografisinde olumsuz bir şey çıkmadı. Şu an çok iyi durumda. Gözlem altında tedavisi devam ediyor. Pazartesi günü taburcu edilmesi planlanıyor." 
 
BAŞKAN TÜREL’DEN ZİYARET
 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’de Jose Morais’e "geçmiş olsun" ziyaretinde bulundu. Jose Morais’e acil şifalar dileyen Türel, doktorlardan sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Başkan Türel, bu arada Morais’le Fenerbahçe galibiyetini de değerlendirdi. Antalyaspor’un çok güzel bir oyun ve skorla Fenerbahçe’yi yendiğini hatırlatan Türel, kendisine armağan edilen galibiyetin Portekizli teknik direktör için büyük moral olduğunu söyledi. 
 
Başkan Menderes Türel, hızla iyileşen Morais’in tekrar takımın başına geçeceği günü sabırsızlıkla beklediklerini ifade etti. Başkan Türel, sosyal medya hesabında da Antalyaspor taraftarının Fenerbahçe maçında açtığı, ’Ayağa kalk Jose seninle savaşımız yeni başlıyor’ pankartını paylaştı.