Molde çok iddialı !

Molde çok iddialı !

Molde-Fenerbahçe maçı öncesinde Norveç ekibinin deneyimli futbolcusu Knut Olav Rindaroy iddialı açıklamalar yaptı.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Molde-Fenerbahçe maçı öncesinde ev sahibi ekibin oyuncuları, zorlu karşılaşma ile ilgili görüşlerini açıklamaya başladılar. Mavi-beyazlı ekibin sol beki Rindaroy, gruptan çıkmayı garantilemelerine karşın, bu maç için oldukça iddialı olduklarını söyledi. 
 
Molde'nin Fenerbahçe'yi İstanbul'da 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada ilk 11'de forma giyen 30 yaşındaki sol bek, "Fenerbahçe ile yaptığımız maçta onları şok ettik. Bu bizim özgüvenimizin yerine gelmesini ve gruptaki sonraki maçlarda oyunumuzu geliştirmemizi sağladı" dedi.  
 
Rindaroy şöyle devam etti: "Ancak itiraf etmek gerekir ki onlarla karşılaşacağımız en iyi zamanda karşı karşıya geldik. Yeni bir hocaları ve yedi yeni oyuncuları vardı ve sezon onlar için yeni başlamıştı. Şimdi yapmamız gereken yine bireysel oyunun yerine takım oyununu koymak olacak". 
 
Hoiland: Kendi oyunumuzu oynamalıyız 
 
İlk maçta kullandığı Panenka penaltısı ile gündeme oturan Tommy Hoiland ise "İyi bir takımla karşı karşıya geleceğiz. Sahaya çıkmalı elimizden geleni yapmalı, sadece kendi oyunumuzu sahaya yansıtmalıyız. Ben ilk maçtaki o hareketimle biraz keyiflenmek istemiştim. Avrupa Ligi'nde oynamak keyiflidir. Keyfini çıkarmalıyız" diye konuştu.   
 

Milliyet