Mirkamil Haşimli karnını bile zor doyuruyor !

Mirkamil Haşimli karnını bile zor doyuruyor !

Fenerbahçe'de geleceğin yıldızı olarak gösterilen genç oyuncu, kötü günler yaşıyor...

Fenerbahçe'de geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen Mirkamil, Azerbaycan'da forma bile giyemiyor, karın tokluğuna çalışıyor.

Bir zamanlar Fenerbahçe formasını giyen Mirkamil Haşimli, şimdilerde Azerbaycan'da bile oynamakta zorlanıyor. Azerbaycan liginde son sırada yer alan Ravan Bakü takımının oyuncusu olan 19 yaşındaki futbolcu, yedek kulübesine mahkum oldu.

Son olarak Hazar Lenkeran karşısında 83. dakikada oyuna dahil olan Azeri kökenli oyuncu, sarı-lacivertli ekipten ayrıldıktan sonra dikiş tutturamadı. Neftçi Bakü ve ardından Zire'ye giden Mirkamil, gittiği tüm takımlarda yedek kalmaktan kurtulamadı.

Küme düşerse daha da kötü

Fenerbahçe'de forma giydiği dönemde geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen Mirkamil Haşimli'nin Azerbaycan'da karın tokluğuna top koşturduğu da ortaya çıktı. Oyuncunun yıllık maaşının sadece yaklaşık 6 bin dolar olduğu, küme düşmek üzere olan takımının bir alt lige gitmesi durumunda, Revan kulübünün oyuncunun bu maaşını yarı yarıya kadar daha azaltabileceği belirtildi.

İki kulübün dostluk simgesiydi

Mirkamil 2006 yılında Fenerbahçe'ye adım attı. Kulübün bir çok alt yaş grubunda forma giyen oyuncu, U-15 ligindeki Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde sakatlanmıştı. Sol ayak bileği kırılan futbolcuyu sarı-kırmızılı futbolcular ziyaret etmiş, bu olay geniş yankı uyandırmış ve ezeli rekabette son yılların en önemli centilmenlik gösterilerinden biri olarak kabul edilmişti.

Milliyet