Milos Teodosic geliyor !

Milos Teodosic geliyor !
Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Teodosic aşkı yeniden alevlendi...

Obradoviç ile 3 yıllık daha sözleşme için prensipte anlaşan Fenerbahçe, iki yıldır almaya çalıştığı Milos Teodosic'ten vazgeçmedi.

Fenerbahçe basketbolda bu sezon da hem Euroleague, hem lig şampiyonluğunu hedeflerken, önümüzdeki sezon transfer rotasını da belirledi. Coach Obradoviç ile 3 yıllık daha sözleşme için prensipte anlaşan sarı-lacivertli takım, büyük ölçüde kadroyu korumayı düşünürken, iki yıldır almaya çalıştığı Milos Teodosic'ten vazgeçmedi.
 
2011 yılında CSKA Moskova'ya 3 senelik sözleşme karşılığı 5.7 milyon euro'ya transfer olan Sırp oyuncunun önümüzdeki yıl sözleşmesinin biteceği bildirildi. Avrupa'nın en iyi gardı olarak kabul edilen 1.95 boyunda ve 29 yaşındaki Teodosic için şimdiden nabız yoklayan Fenerbahçe yönetiminin, sezon sonunda girişimlere başlayacağı ifade edildi.
 
Fenerbahçe'nin geçen sezon Euroleague finalinde kaybettiği CSKA'nın, Sırp yıldızı bırakmak istemediği, ancak 6. yılını Rusya'da dolduracak Teodosic'in, Fenerbahçe'ye sıcak baktığı vurgulandı.
 
Bu sezon Euroleague'de 30.2 dakika, 17.2 sayı ve 8.2 asist ortalaması ile oynayan Teodosic, NBA'den gelen teklifleri geri çevirmişti.

Express Gazete

Etiketler Fenerbahçe Teodosic