Milli Takım'a ilginç rica !

Milli Takım'a ilginç rica !

Bu sezon ligde 14 golle Aslan'a 16 puan kazandıran Burak için milli takım heyeti ile görüşüldü.

Galatasaray'da A milli ara nedeniyle takıma izin verilirken Hollanda maçı için kadroya çağrılan isimlere özel ilgi var. Özellikle golcü Burak Yılmaz'ın vazgeçilmez oluşu nedeniyle milli maçlardan sakat dönmesinden çok çekiniliyor. Ligin ikinci yarısında bir türlü şanssızlığını yenemeyen Burak Yılmaz, sakatlık sorunları nedeniyle bazı maçları kaçırmıştı. Adale sakatlığı yüzünden ikinci yarıya tedaviyle başlayan Burak, Ç.Rize maçında oyuna girip 3 dakika sahada kalabildi. Sonraki haftalarda ise Bursa (2-2), Eskişehir (2-1) ve Erciyes (3-1) maçlarında dinlendi. Başakşehir maçında ise sarı kart cezası nedeniyle oynamadı.

KRİTİK MAÇLARIN ADAMI

14 gol atıp takımına direkt 16 puan kazandıran Burak'ın sağlık kurulu üzerine titrerken A Milli takım kampına Kral'ı önemli uyarılarla gönderdi. Sağlık durumu ile ilgili Milli takım heyeti ile temasa geçecek ve 24 saat rapor alacak olan G.Saray cephesi, kalan 9 maçta Burak'sız oynamak istemiyor. Bu nedenle Aslan'da teknik heyet A milli takım teknik heyeti ile görüşüp durum raporu bildirmelerini istedi. Milli takım heyetine, "Aman ona gül gibi bakın" denilirken Burak'a da, "Çok dikkat et. Milli takım sevdanı biliyoruz. Oynayacaksın mutlaka. Ama bir sağlık sorunu hissettiğinde durumu bildir" talimatını verdi.

HAMZA HOCA'DAN SİTEM VARDI

Öte yandan son Kasımpaşa maçındaki basın toplantısında Hamza Hamzaoğlu, "Burak, Umut ve Sneijder üçlüsünü neden bir arada oynatlıyoruz, bu üçlüyü daha sık bir arada görebilecek miyiz?" şeklindeki yoruya, "Sağlıklı olurlarsa tabii ki oynatırım" diyerek yıldız oyuncunun sık sık sakatlanmasına dikkat çekmişti. Burak'ın büyük şanssızlıklar yaşamasından dolayı üzülen Hamzaoğlu, milli maç sonrası aynı üzüntüyü yaşamlak istemiyor.

Akşam