Milli maç sonrası transfer bombası !

Milli maç sonrası transfer bombası !

Bursaspor forması giyen Ozan Tufan'ın menajeri Ahmet Bulut, Hollanda'da Atletico Madrid yetkilileri ile transfer görüşmesi yaptı.

AS gazetesinde yer alan habere göre Bursaspor'un genç yıldızı Ozan Tufan'ın menajeri Ahmet Bulut, dün Hollanda'da transfer görüşmeleri için Atletico Madrid yetkilileriyle bir araya geldi.
 
Aynı zamanda Arda Turan'ın menajerliğini de yürüten Bulut'un, Ozan Tufan'ın babası Mehmet Tufan'a aktardığı bilgilere göre görüşme olumlu geçti. Taraflar geçtiğimiz ay da bir araya gelmişti. Milli takım formasıyla Avrupa Şampiyonası elemelerinde Hollanda'ya karşı 90 dakika forma giyen Ozan Tufan'ı Atletico Madrid, Juventus ve Liverpool scoutları tribünden takip etti. Ancak Ozan Tufan İspanya'da oynamaya sıcak bakıyor.
 
Arda Turan'ın Atletico'daki varlığı ve Atletico'nun teknik direktör Diego Simeone'nin kontratını 2020'ye kadar uzatması Ozan için İspanya'yı birinci tercih yapan faktörler. Ayrıca orta sahada çok yönlülüğüyle dikkat çeken Ozan, İspanya'nın kendi oyun tarzına en uygun lig olduğunu düşünüyor. Dört büyüklerin ilgisine karşın yurtdışında oynamaya kararlı olan Ozan Tufan için Bursaspor, İspanyol kulübünden 10 milyon euro'luk bir bonservis talep ediyor.

Eurosport