''Milli forma namusumdur''

''Milli forma namusumdur''

Burak Yılmaz, Milli Takım'dan kaçtı iddialarına derbi sonrası yanıt verdi.

Golcü futbolcu sakatlığının şu anda da geçmiş olmadığını söyledi, “2 hafta boyunca takımla çalışmadım ancak sahada olmak istedim. Hocam da bana güvendi ve forma verdi. Sağlık ekibine teşekkür ediyorum. Milli duygu benim için şereftir, namustur. Hiçbir zaman kaçmadım” dedi.

Fenerbahçe derbisi sonrası GSTV’ye açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılı takımın golcü oyuncusu Burak Yılmaz, milli takımdan kaçtı iddialarına yanıt verdi, “Mili duygu benim için şereftir, namustur. Hiçbir zaman kaçmadın” dedi.

Yıldız futbolcu, “Benim futbol geçmişime baktığınız zaman, oynamak için ufak bir ışık varsa sahada olduğumu görürsünüz. Benim sakatlığım şu anda da geçmiş değil, ama böyle maçlarda insan sahada olmak istiyor. 2 hafta boyunca takımla çalışmadım, ancak oynamak istediğimi söyledim. Hocam da bana güvendi ve forma verdi. Sağlık ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Önce Lig gelir

Derbide iyi oyundan ziyade skorun önemli olduğunu belirten Burak Yılmaz, “Şimdi bir Şampiyonlar Ligi maçımız var, sonra Başakşehir... Adım adım ilerliyoruz” ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı oyuncu golleriyle ilgili olarak da “Benim attığım gollere baktığınız zaman genelde tek bir gol çeşidi var. Selçuk alıyor, defansın arkasına atıyor” yorumunu yaptı.

Bu seneki hedeflerinin dördüncü yıldız olduğunun altını çizen Burak Yılmaz sözlerini şöyle tamamladı: “Tabii ki de Şampiyonlar Ligi de önemli ve kazanmaya çıkıyoruz. Bana Şampiyonlar Ligi mi, lig mi diye sorsalar, ben lig derim. Ama umarım Dortmund maçında galip geliriz.”