Mesut Özil'e Bayern Münih kancası !

Mesut Özil'e Bayern Münih kancası !
Güncelleme:

Arsenal ile yollarını ayırma ihtimali bulunan Mesut Özil, Bayern Münih’in radarına takıldı.

Premier Lig ekiplerinden Arsenal forması giyen Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil, Bundesliga devi Bayern Münih’in transfer listesine girdi.

İngiliz basınının önemli kuruluşlarından The Sun’ın servis ettiği haberde, kulübü ile sözleşme yenilemek adın henüz masaya oturmayan 25 yaşındaki yetenekli oyuncunun Pep Guardiola yönetimindeki Bayern Münih tarafından yakından takip edildiği kaydedildi.
 
Gazete ayrıca, Mesut Özil’in de bu transfer soğuk bakmadığını ancak nihai kararını vermeden önce uzun süre düşünmek istediğini belirtti. Arsenal’dan ayrılmayı olası opsiyonlarından biri olarak gören yıldız oyuncunun, kariyerinin zirvesindeyken bir transfer daha yapmak istediği kaydedildi.
 
Mesut Özil’i kadrosunda Arsenal yönetimi ise yetenekli futbolcunun maaşına kayda değer bir zam yapmaya hazırlanıyor. Kuzey Londra temsilcisinde an itibariyle haftalık 140 bin pound kazanan Mesut Özil’e 60 bin pound zam yapılacak ve haftalık kazancı 200 bin pounda çıkacak.
 
27 yaşındaki başarılı oyuncu, bahsi geçen rakamların resmiyet kazanması halinde yeni kontratı kapsamında, haftalık 200 pound ile Arsenal tarihinin en fazla kazanan futbolcusu olarak tarihe geçecek.
 
Mesut Özil, 2015-2016 sezonunda forma giydiği 25 lig maçında 19 asist yaptı ve 6 da gol atma başarısı gösterdi.

Sporcope