Mesut Özil'den G.Saray'a destek

Mesut Özil'den G.Saray'a destek

Arsenal'in yıldız futbolcusu Mesut Özil, Galatasaray'a transfer desteği sağladı..

Alman futbolcu Mesut Özil'in,"İstanbul'da çok mutlu olursun. Taraftarlar seni en üstünde tutar" sözlerinden sonra Lukas Podolski Galatasaray'a 'evet' dedi. Sarı-Kırmızılılar ile Arsenal arasında ise 3 milyon Euro fark kaldı.

Transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala Galatasaray'da Lucas Podolski heyecanı yaşanıyor...

Başkan Ünal Aysal'ın isteğiyle transfer gündemine giren Alman yıldız adım adım Florya'ya geliyor. İngiltere'den yansıyan son haberlere göre Galatasaray, Lucas Podolski ile her konuda anlaşma sağlamış durumda... 

Transferin bu konuma gelmesinde Mesut Özil'in de büyük payının olduğu ortaya çıktı. Poldi'nin Sarı-Kırmızılı kulüpten teklif aldıktan sonra Alman Milli Takımı ve Arsenal'da birlikte forma giydiği Mesut'a danıştığı öğrenildi. Türk yıldızın, "İstanbul'da, Londra'da olduğundan çok daha mutlu olursun... Türk insanı futbola tutkulu ve seni orada el üzerinde tutarlar. Galatasaray çok büyük birkulüp. Kariyerin açısından en güzel adım olacağına eminim" demesi üzerine Podolski de Galatasaray'ın teklifini kabul etti.

3.5 MİLYON EURO GARANTİ, MAÇ BAŞI 30 BİN EURO!
Alınan bilgilere göre Galatasaray ile 29 yaşındaki Podolski arasında 4 yıllık anlaşma sağlandı... Sarı-Kırmızılılar'ın Alman yıldıza garanti 3.5 milyon Euro ve maç başına 30 bin Euro teklif ettiği öğrenildi. Arsenal ile pazarlıklarını da sürdüren Galatasaray son olarak 7 milyon Euro'luk teklif sundu. İngiliz kulübü ise "10 milyon Euro'ya bu iş biter" yanıtını verdi. Pazarlıklar kıran kırana sürüyor.

3 YIL SONRA YİNE KAP BİLDİRİMİ BEKLENİYOR!
Hem Poldi'nin Arsenal'den ayrılma isteği hem de Galatasaray'ın bu transfere mecbur olması nedeniyle çok büyük bir ihtimalle görüşmelerin mutlu sonla bitmesi bekleniyor... Sarı-Kırmızılılar 2011'de de Arsenal ve Podolski ile el sıkışmış hatta görüşmeleri KAP'a bile bildirmişti. Fakat son dakikada çıkan pürüzler nedeniyle transfer gerçekleşmemişti.