Mesut Bakkal görevinden ayrıldı

Mesut Bakkal görevinden ayrıldı

Gençlerbirliği'nde 21. haftada teknik direktörlük koltuğuna oturan Mesut Bakkal, sezonun son maçı öncesinde görevini bıraktı.

Kulüp başkanı İlhan Cavcav, AA muhabirine yaptığı açıklamada,  Bakkal'ın bu sabah itibarıyla görevini bıraktığını söyledi. 
 
Mesut Bakkal'ın ayrılma yönündeki talebini makul karşıladıklarını  belirten Cavcav, deneyimli teknik adama kulübe verdiği emeklerden dolayı teşekkür  etti. 
 
Sezonun son haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak Gençlerbirliği,  mücadeleye antrenör Mustafa Kaplan yönetiminde hazırlanacak. 
 
Bu arada, kırmızı-siyahlı kulüpte 3 ayrı dönemde toplam 115  karşılaşmada takımı yöneten Bakkal, 45 galibiyet, 24 beraberlik ve 46 yenilgi  yaşadı. Böylece Bakkal, Cavcav döneminde Gençlerbirliği'nde en fazla görev alan  teknik adam oldu. 
 
Cavcav: "Allah yollarını açık etsin" 
 
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, maçın ardından yaptığı  açıklamada teknik direktör Mesut Bakkal'ı eleştirirken "Şurada bir maç daha  kaldı. Allah yollarını açık etsin" ifadelerini kullandı. 
 
Karşılaşmada yenilmelerini tamamen hakeme bağlamadığını ifade eden  İlhan Cavcav, "Ancak burada en büyük hatayı yapan Mesut Bakkal'dır. En iyi  futbolcuyu oyundan alıp, vazgeçemediği adamları oyuna sokması ile kendi sahamızda  farklı kazanacağımız bir maçı maalesef mağlup bitirdik. Şurada bir maç daha  kaldı. Allah yollarını açık etsin." 
 
Spor Toto Süper Lig'de dün oynanan maçta Gençlerbirliği kendi sahasında Mersin İdmanyurdu'na 2-1 yenildi...