Messi'nin veliahtı için çılgın rakam

Messi'nin veliahtı için çılgın rakam
Güncelleme:

Barcelona, gençlere yatırım yapmaya devam ediyor. Katalanların hedefinde bu kez Juventus'un Arjantinli yıldızı Paulo Dybala var.

Geçtiğimiz yaz, yaşları 22 - 23 arasında değişen Denis Suarez, Paco Alcacer, Andre Gomez ve Samuel Umtiti gibi isimleri kadrosuna katarak geleceğe yatırım yapan Katalan devi Barcelona, Messi'nin yerini Juventus'un Arjantinli oyuncusu Paulo Dybala ile doldurmak istiyor.

İspanya basınında yer alan habere göre, Ousmane Dembele'yi Borussia Dortmund'a kaptıran Barcelona, önümüzdeki yaz büyük yankı uyandıracak bir transfer yapmaya hazırlanıyor. Katalanlar Juventus'un genç oyuncu Dybala için kesenin ağzını açacak. Yıldız oyuncu için yapılacak teklifin 120 milyon euro olabileceği söyleniyor.

Daha önce Milan ve Inter'in de kadrosuna katmak için uğraştığı genç yıldız uzun vadede Lionel Messi'nin yerine geçecek isim olarak görülüyor.

Lionel Messi'nin hayranı olan 22 yaşındaki Paulo Dybala, Juventus'taki ilk sezonunu 19 golle tamamlayarak etkileyici bir performans sergilemişti.

Yeni Şafak