''Messi kendini kaybetti ve...''

''Messi kendini kaybetti ve...''
Güncelleme:

Barcelona’nın defans oyuncusu Mathieu, Arjantinli yıldız ile teknik direktör Luis Enrique arasındaki kavgayı anlattı.

Barcelona’da teknik direktör Luis Enrique ile Arjantinli futbolcu Lionel Messi arasında yaşanan kavga ilk kez takım içerisinden bir isim tarafından doğrulandı.
 
Katalan ekibinin Fransız oyuncusu Jeremy Mathieu, ülkesinin önde gelen radyolarından RMC’ye kavganın perde arkasını anlattı.
 
31 yaşındaki oyuncu, kavganın, Lionel Messi’nin ay başında yılbaşı izninden geç dönmesinin ardından yaşandığını kaydetti.
 
Mathieu, “Leo antrenmanda kendisine yapılan bir faul verilmeyince adeta çılgına döndü. Bağırıp çağırmaya başladı. Ardından Luis Enrique ile de tartıştılar. Karşılıklı sözler havada uçuştu” İfadesini kullandı.
 
Deneyimli savunma oyuncusu, “Ardından Luis Enrique, Messi ile soyunma odasında konuştu ve ardından konu kapandı. Bu tür tartışmalar her yerde oluyor. Barcelona büyük bir kulüp olduğu için konu fazlasıyla büyüdü” dedi.
 
Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique bu tartışmanın ardından Lionel Messi’yi Real Sociedad maçında oynatmamış ve takımı karşılaşmadan 1-0 yenik ayrılmıştı.
 
Lionel Messi ile Luis Enrqiue’nin her ikisinin de kulüp yönetimine, “Ya o ya ben” resti çektiği, ardından da Arjantinli yıldızın Chelsea’ye gideceği yolundaki haberler sık sık İspanyol medyasında yer bulmuştu.
 
Arjantinli futbolcu bu yaşanan olaylara karşın Barcelona'da 29 maçta 31 gole ulaştı.
 
NTV Spor