Messi için seferberlik !

Messi için seferberlik !

Arjantin Cumhurbaşkanı, Messi’yi döndürebilmek için devrede...

Copa Amerika finalinde Şili’ye penaltılarda kaybederek büyük hayal kırıklığı yaşayan Arjantin, süper yıldız Lionel Messi’nin milli takımı bıraktığını açıklamasıyla ikinci bir şok yaşamıştı. Bu gelişmenin ardından Arjantin Cumhurbaşkanı devreye girerek Lionel Messi’yi kararından döndürmeye çalıştı…

Copa Amerika finalinde Şili’ye penaltılarda kaybederek büyük hayal kırıklığı yaşayan Arjantin, süper yıldız Lionel Messi’nin milli takımı bıraktığını açıklamasıyla ikinci bir şok yaşamıştı.
 
Final maçının ardından sarf ettiği “Her şeyden önce penaltıyı kaçırdım. Bence bu, herkes için en iyisi. Finale kadar gelip kaybetmekten memnun olmayan ve bu kararı bekleyen birçok kişi olduğunu düşünüyorum. Kaybetmek, Arjantin ile şampiyon olamamak, en fazla benim canımı yakıyor. Ne yazık ki başaramadan ayrılıyorum” sözleriyle kararını açıklayan Messi’yi düşüncesinden döndürebilmek için Arjantin Cumhurbaşkanı devreye girdi.
 
Arjantin Milli Takımı'nda yaprak dökümüArjantin Milli Takımı’nda yaprak dökümü
Copa Amerika'da şampiyon Şili! Messi'ye yine hüsran...Copa Amerika’da şampiyon Şili! Messi’ye yine hüsran…

Arjantin Cumhurbaşkanı Mauricio Macri’nin sözcüsü yaptığı açıklamada, başarılı devlet adamının Lionel Messi ile görüştüğünü söyledi.
 
Cumhurbaşkanı sözcüsü yaptığı açıklamada, “Sayın Matri Lionel’i aradı ve milli takım performansıyla gurur duyması gerektiğini ve eleştirilere kulak asmaması gerektiğini söyledi” ifadelerini kullandı.
 
“RUSYA’YA ŞAMPİYON OLMAYA GİDECEK”
 
Arjantin ve dünya futbolunun en önemli isimlerinden Diego Armando Maradona da Messi’yi kararından vazgeçirmek isteyen isimlerden oldu.
 
“O milli takımda devam etmek zorunda” diyerek sözlerine başlayan efsane futbolcu, “Çünkü önünde oynayabileceği birçok zaman var. Lionel, 2018 Dünya Kupası için Rusya’ya formda bir şekilde ve Arjantin’i şampiyon yapmak adına gidecek” ifadelerini kullandı.

Sporcope