''Melo’nun kendisi bilir''

''Melo’nun kendisi bilir''

Hamzaoğlu, Podolski’yi istediklerini, başka görüştükleri oyuncuların da bulunduğunu belirtti.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, yeni sezon başlangıcında merak edilen sorulara yanıt verdi. Transfer konusuna değinen Hamzaoğlu, “Eğer bir aksilik olmazsa Podolski’yi kadromuzda görmek istiyoruz. Podolski haricinde görüştüğümüz bir forvet oyuncusu daha var. Zamanı gelince yönetimimiz açıklamayı yapacaktır. Aceleci olmaya gerek yok. Çalışmalarımız sürüyor. olumlu giden şeyler var. Takımımıza gereken takviyeler yapılacaktır” ifadesini kullandı.


Kampta tüm futbolcuları görmek istediğini de söyleyen Hamza Hoca, “İkinci kampın sonuna kadar kadromuzu şekillendireceğiz. Kadro 28 kişiye inecek. Bruma’ya talipler var. İyi bir teklif gelirse ve o da isterse düşünebiliriz. Bu her oyuncu için geçerli. Önemli olan oyuncuların performansını artırmak. Teklif gelirse değerlendirebiliriz. Ben Bruma’dan memnunum ve bize katkı sağlayacağını düşünüyorum” dedi.

Melo konusunda da açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılıların teknik patronu şöyle devam etti:
“Ayrılmak istediğini bize söyledi. Teklifler olduğunu dile getirdi. Değerlendireceğiz ama kulübün menfaatlerini düşüneceğiz. Melo ile 1 yıl daha sözleşmemiz var. Biz kampa çağırdık. Dönmem derse kendi bileceği iş. Melo gidecek olursa ya içimizden o bölgeyi takviye ederiz ya da düşündüğümüz oyunculardan oraya takviye yaparız.” Hamzaoğlu son olarak bir kaleci alacaklarını da ifade etti.