Melo'dan transfer açıklaması

Melo'dan transfer açıklaması
Güncelleme:

İnter'de forma giyen Brezilyalı futbolcu Felipe Melo, geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'dan Inter'e transfer olarak futbol hayatını İtalya'da devam ettirme kararı alan Felipe Melo, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Hiçbir kulüple konuşmadığını belirten Sambacı futbolcu, "Flamengo ve Sao Paulo ile görüşme yapmadım. İnter'de oynamaktan mutluyum" açıklamasında bulundu.

Frank de Boer'in kadroda tercih etmediği Melo, Stefano Pioli'nin takımın başına geçmesinin ardından yeniden kadroya girmeye başladı. italyan teknik adam UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan  Hapoel Be’er Sheva ve ligdeki Fiorentina maçlarında forma şansı buldu.

Geçmişte Flamengo'dan yüksek bir maaş istediği şeklinde haberleri yalanlayan Melo, "Flamengo'dan teklif almadım. Geçmişte onlarla bir temas kurmuştuk ancak İnter'de çok mutluyum. Yeni hocamız bana şans tanıyor. Sao Paolo taraftarıyla aramda özel bir bağ var. Adımın bu iki takımla anılmasından onur duyuyorum. Ama tekrar söylemek istiyorum iki takımla da iletişimde bulunmadım. bana yapılan bir teklif yok. İnter'de 1.5 yıl daha sözleşmem var" açıklamasında bulundu.

Fanatik