Melo veda mı ediyor ?

Melo veda mı ediyor ?

Brezilyalı futbolcu, twitter hesabından sarı-kırmızılıları takibi bıraktı, bu durum Sambacı’nın vedası olarak yorumlandı.

Galatasaray’da Felipe Melo’nun, “twitter” durumu, krize neden oldu. Kulüple bir yıl daha sözleşmesi bulunan futbolcu, twitter hesabında Galatasaray’ın resmi hesabını ve sarı-kırmızılı futbolcuları takibi bıraktı, İstanbul’a veda edebileceğini ima eden mesajlar attı.

Melo’nun bu tavrının yönetimin Wesley Sneijder’in sözleşmesini uzatmak için harekete geçmesine rağmen kendisiyle sözleşme uzatma yolunda bir girişimin olmaması üzerine yaptığı bildirildi. Melo’nun Inter Teknik Direktörü Mancini ve eski takım arkadaşı Riera’yı takibe devam etmesi dikkatlerden kaçmadı. Sambacı, daha sonra Galatasaray’ın resmi hesabını yeniden takibe aldı.

Menajeri geliyor

Abdurrahim Albayrak, Mancini’nin Melo’yu istediği yolundaki dedikodulara, “Mancini’ye gidenler pişman” demesi, Podolski ile  Shaqiri’yi hatırlattı.

Melo’nun menajerinin çarşamba günü İstanbul’a geleceği ve sarı-kırmızılı yönetimle futbolcusunun geleceği hakkında masaya oturacağı öğrenildi.