Melo: ''Bugün değilse ne zaman?''

Melo: ''Bugün değilse ne zaman?''

Fizik olarak hazır olmayan Felipe Melo'nun şu sözleri, Hamza Hamzaoğlu'nu duygulandırdı: "Bugün değilse ne zaman?"

Hamit Altıntop’un yokluğunda oynamak isteyen Galatasaray’ın Brezilyalı yıldızı, doktorların, “Oynaması riskli... Darbeye maruz kalabilir” demesine rağmen, “Bugün risk almazsam ne zaman alayım? Takımın bana ihtiyacı var” dedi, formayı aldı.

Galatasaray’da sakatlıktan yeri kurtulan, fizik olarak henüz hazır olmadıkları belirtilen futbolcuların “forma aşkı”, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nu duygulandırdı.

Yaklaşık 2 ay süren sakatlığının ardından kupadaki Manisa maçında görev alan ama Trabzon’da riske edilmeyen Felipe Melo, henüz tam olarak hazır olamadı. Doktorların, “Oynaması riskli ve darbeye maruz kalabilir” uyarısını dikkate alan Hamzaoğlu, Melo’yla toplantı yaptı ve son durumu hakkında bilgi aldı. Brezilyalı oyuncunun, “Bugün risk almazsam ne zaman alayım? Takımın bana ihtiyacı var” diyerek hocasının kalbini fethetti. Melo’nun gribal enfeksiyon da geçirdiği ama iyileştiği belirtildi.

Yine oynaması risk olarak kabul edilen ve doktorların “45-60 dakika görev yapabilir” dediği bir başka sorunlu isim de Burak Yılmaz... Golcü de teknik kadro ile görüşerek Gaziantep’e karşı oynamak istediğini bildirdi. Ligin ilk yarısında, Gaziantep’teki maçta galibiyeti getiren golü atan ve kırmızı-siyahlılara karşı genelde şansı tutan golcü, bugün en önemli hücum silahı olarak sahadaki yerini alacak.

Gribal enfeksiyon geçiren Semih Kaya da forma verilmesi halinde oynayabileceğini Hamza Hamzaoğlu’na iletti. Bundan mutlu olan sarı-kırmızılı teknik adam, “Şampiyonluğa olan inancım daha da arttı. Bu fedakârlık karşılıksız kalmaz” diyerek futbolcularına teşekkür etti.

Milliyet