''Melo bizi şok etti''

''Melo bizi şok etti''

Inter'e transfer olan Felipe Melo'ya Türkiye'de en yakın isim olan, oyuncunun buradaki danışmanı, Ümit Akbulut, "Çok üzgünüz. Şok olduk. Böyle bir gelişmeyi beklemiyorduk" dedi.

Felipe Melo'nun danışmanı Ümit Akbulut, "Hafta başında çok büyük bir şok yaşadık. Her şeyi hazırlayıp, düzenini kurmuştu.  Çocuklarının okulunu ayarlamış, evinin kirasını 1 yıllık peşin vermişti. Önceki gece boyunca komple evini boşalttık. Arabalarını ne yapacağımızla ilgili planlama yaptık. Eşi önceden Milano'ya gitmişti. Ev bakmak için" dedi. 
 
ŞARTLAR ONU AYRILIĞA ZORLADI 
Ailesinin de bu ayrılıktan dolayı çok üzgün olduğunu dile getiren Akbulut, "Şartlar onu zorladı. Açık ve net bunun söyleyebilirim. Yeni sözleşme yaptıktan sonra tamamen buradaki düzeni ve Galatasaray üzerine odaklanmıştı. Transferi düşünmüyordu. Ama Inter'in son dakika teklifi onun ve bizim için gerçekten sürpriz oldu. Böyle bir şeyi beklemiyordu. Çocukları gidiyoruz diye çok ağladı. Eşi üzgün. Kendisinin morali çok bozuktu. Her şey çok ani oldu.  Doğru düzgün bir veda bile edemedi. Tam olarak şok olduk" ifadelerini kullandı. 
 
ÜZÜLEREK VE İSTEMEYEREK GİTTİ 
Ümit Akbulut, "Inter'in Melo'ya verdiği imkânlar ve verdiği kontrat şartları Galatasaray kadar iyi değil.  Parası daha az. Ama Inter sözleşme fesih bedelinin ödeyerek bu transferi yaptı. 3 yıllık sözleşme yaptı. Felipe Melo için bu tek taraflı bir karar oldu. Kırgın ayrıldı. Ama kalbi Galatasaray ve Türkiye'de kaldı. İnsanlar şunu bilsin, üzülerek ve istemeyerek gitti" dedi.

Radyospor