''Melo başınıza bela...''

''Melo başınıza bela...''

Brezilyalı futbolcunun menajeri dün sarı-kırmızılılarla yaptığı görüşmede çok çarpıcı ifadeler kullandı.

Baster Jose Rodriguez’in, Melo’nun durumunu yeniden değerlendirmek isteyen yöneticilere, “Yeni sözleşme yaparsanız Melo bu saaten sonra başınıza bela olur” dediği ortaya çıktı.

Galatasaray’da, Brezilya dizisine dönen Felipe Melo krizinde perde arkasında yaşanan gerçeklere Milliyet ulaştı.

Geleceğiyle ilgili belirsizlik yüzünden dün Galatasaray’ın, Inter’le oynadığı maçta forma giyemeyen Melo’nun menajerleri ile sarı-kırmızılı idareciler arasında gerçekleşen zirvede, Brezilyalı futbolcuyla ilgili çok ilginç değerlendirmeler yapıldığı belirlendi. Maçtan kısa süre önce gelen Melo’nun menajeri Baster Jose Rodriguez ile yapılan toplantıda, oyuncunun temsilcisinin çarpıcı ifadeler kullandığı öğrenildi.

Menajerin, Inter’e gitmek isteyen Melo’nun durumunu yeniden değerlendirme kararı alan sarı-kırmızılılara, “Yeni sözleşme yaparsanız Melo bu saaten sonra başınıza bela olur” dediği ifade edildi.

Galatasaray’da, Felipe Melo ile ilgili teknik kadro tarafından hazırlanan raporda ise ilginç tespitlerin yer aldığı belirlendi. Buna göre Melo için, “32 yaşında ve son 2 senedir rakibi eskisi gibi saha içinde ısıramıyor. Bu nedenle sık sık faule başvuruyor. Hakemler tarafından da artık mimlenmiş bir isim” değerlendirmesinin yapıldığı belirtildi.

Sarı-kırmızılılar, Melo için menajerlerle bugün bir kez daha görüşecek. Florya’da, 1 sene daha sözleşmesi bulunan ve 2 yıllık yeni kontrat isteyen Melo için, “Şu aşamada Melo’nun kalıp kalmayacağı yazı, tura atmak gibi bir şey. Ama Brezilya ekonomisine katkıda bulunmak için 32 yaşındaki bir futbolcuya 35’ine kadar maç başılarla birlikte senelik 4-5 milyon euro veremeyiz” değerlendirmesinin yapıldığı da ifade edildi.

Sonuç olarak bugünkü kritik zirvede Felipe Melo bilmecesinin çözülmesi ve Brezilyalı futbolcunun durumunun kesinlik kazanması bekleniyor.

Milliyet