Meireles ve Egemen forma imzaladı

Meireles ve Egemen forma imzaladı

Meireles ve Egemen Korkmaz, bir alışveriş merkezindeki Fenerium Mağazası'nda taraftarlar için yeni sezon formalarını imzaladı.

Fenerbahçeli futbolcular Raul Meireles ve Egemen  Korkmaz, yeni sezon formalarının tanıtımı çerçevesinde düzenlenen etkinlikte  taraftarlar için forma imzaladı.
 
Sarı-lacivertli futbolcular, bir alışveriş merkezinde bulunan Fenerium  mağazasında gerçekleştirilen etkinlikte taraftarlar için forma ve çeşitli  ürünlere imza attı.
 
Etkinlik öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan  futbolculardan Egemen Korkmaz, sakatlığının tedavisi nedeniyle takımdan ve  taraftarlardan ayrı olduğunu, bu tip organizasyonlarının kendisini  heyecanlandırdığını ifade etti.
 
Geçirdiği operasyonun ardından, geçen haftaki kontrolüyle beraber  koltuk değneklerinden kurtulduğunu belirten sarı-lacivertli futbolcu, "Özel  programım doğrultusunda çalışıyorum. Dönüşümle ilgili net bir süre veremeyeceğim"  dedi.
 
Şampiyonluk hedefiyle çıkılan sezonda takımdaki havayı değerlendiren  Egemen Korkmaz, "Takımın içinde çok fazla yer alamadım ama sezon başı kampında  ayrı bir program doğrultusunda arkadaşlarımla beraberdim. Olumsuz bir şey  görmüyorum. Takımın gayet başarılı performans gösterdiğini düşünüyorum. Aramıza  sadece bir oyuncu katıldı. Doğal olarak herkes birbirini çok iyi tanıyor. Saha  dışında ve içinde bunu gösterdiğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
 
Egemen, genel olarak bu sezon ligde taraftarların maçlara ilgisinin  azlığıyla ilgili soruya, "Son zamanlarda farklı uygulamalar çıktı, bilmiyorum  bunların da etkisi var mı. Ama bir takımı gönülden destekleyen bir taraftar ne  şartta olursa olsun, kulübünü mutlaka destekler, gelir diye düşünüyorum" diye  yanıt verdi.
 
Meireles'in açıklamaları 
 
Sakatlığıyla ilgili bilgi veren de Meireles, operasyon gerektirmeyen  bir sorun yaşadığına sevindiğini belirterek, "Ne zaman döneceğime sağlık ekibi  karar verecek. Yakın zamanda döneceğime inanıyorum, bunun için çalışıyorum" dedi.
 
Diego'nun da takıma katılmasıyla orta alanda forma rekabetinin  yaşanacağının ifade edilmesi üzerine Portekizli oyuncu, "Fenerbahçe her zaman  şampiyonluk için oynayan bir takım. Takımda forma savaşı olacaktır. Bunun hiçbir  kötülüğü yok, tamamen Fenerbahçe'nin ilerlemesi için olumlu katkı sağlar. Bu tarz kaliteli oyuncuların gelmesi sadece Fenerbahçe'ye yarar" diye konuştu.
 
Bu arada, taraftar organizasyonlarında Meireles'i yalnız bırakmayan benzeri Yaver Baktemur adlı taraftarda etkinlikte dikkati çekti.