''Şimdi bir şey söylerim olmaz''

''Şimdi bir şey söylerim olmaz''

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, 3-1 kaybettikleri Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, 3-1 yenildikleri Galatasaray maçında basit goller yediklerini söyledi.

Mehmet Özdilek, Türk Telekom Arena'daki müsabakanın ardından gerçekleştirilen basın toplantısında, İstanbul'a puan veya galibiyet üzerine kurgu yaparak geldiklerini belirterek, "Bu tür maçlarda kolay goller yemeyeceksiniz. Böyle goller yerseniz çıkarmanız zor oluyor. Takım olarak beklentinin altında kaldık" diye konuştu.

"Maçın 90. dakikasında..."

Karşılaşmaya kötü başladıklarını ve ilk dakikalarda yenik duruma düştüklerini dile getiren Özdilek, "Daha sonra rakibi baskı altına aldık ve beraberliği de yakaladık. İkinci yarıya ise yine kötü başladık. İkinci golü yedikten sonra direnç anlamında rakibe karşılık veremedik. Galatasaray daha coşkulu oynadı. Maçın 90. dakikasında 2-2 beraberliği yakalayacak pozisyona girdik ama değerlendiremedik. Dönen top da bizim kalemizde gol oldu" ifadelerini kullandı.

Takım performansının beklentisinin altında kaldığını aktaran Özdilek, "Performans olarak daha yukarıda olabilirdik. Bölüm bölüm iyi işler yaptık ama başarılı olamadık. Haftaya Gençlerbirliği maçında telafi etmemiz lazım. Ligin sonu yaklaşıyor ve her maç, her puan önemli" değerlendirmesinde bulundu.

"Şimdi bir şey söylerim olmaz"

Hakem Tolga Özkalfa'nın maçın son bölümündeki avantajı oynatma konusunda, Galatasaray ile Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'a farklı farklı takdir hakkı kullandığının ifade edilmesi üzerine, "Şimdi bir şey söylerim olmaz" diyen Özdilek, "Tolga hocaya da aynısını söyledim. 'Avantaj bizim lehimizeydi. Kart göstereceksen sonra göster' dedim. Ama akabinde benzer bir pozisyonda Galatasaray için avantaj oynattı. Bu tür farklı kararlar olabiliyor ama resmin geneline bakmak lazım. Buna sığınmak istemiyorum" şeklinde görüş belirtti.

Cihan