Mehmet Ekici şov devam ediyor

Mehmet Ekici şov devam ediyor

Trabzonspor'un 3-2'lik Karabük galibiyetinde Mehmet Ekici yine takımını kurtaran isim oldu.

Mehmet Ekici harikalar yaratmaya devam ediyor. Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında sahasında Karabükspor'u ağırlayan bordo-mavililer, Mehmet Ekici'nin 2 gol 1 asist yaptığı maçta 3-2 mağlupe etti. Maçın 35. dakikasında yaklaşık 30 metreden harika bir gol atan yıldız oyuncu, 89. dakikada harika bir frikik golüne imza attı. 

MÜTHİŞ FÜZE
 KDÇ Karabükspor defansında Samba Sow'un uzaklaştırmak istediği top, ceza sahası yayının sol tarafında bulunan Mehmet Ekici'nin önünde kaldı. Mehmet Ekici topu kontrol ettikten sonra sağ ayağı ile yaptığı muhteşem vuruşta top kalecinin yetişemeyeceği köşeden ağlarla buluştu. 

PENALTI GİBİ FRİKİK
Trabzonspor'un 89. dakikada kazandığı frikikte Avni Aker tribünleri penaltı kazanmış kadar sevindi. Çünkü topun başına Mehmet Ekici geçiyordu. Yıldız oyuncu jeneriklere geçecek gollere bir yenisini ekleyerek taraftarlarının beklentisini boşa çıkarmadı. Trabzonspor bu golle Yılmaz Vural'ın ekibini 3-2 mağlup etti. 

KARİYER REKORU
 Sezon başında Almanya'nın Werder Bremen takımından transfer edilen Mehmet Ekici, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor formasıyla çıktığı 19. maçında 8. golüne imzasını attı. Futbola Almanya'da başlayan ve sırasıyla Bayern Münih, Nürnberg ve Werder Bremen formaları giyen Mehmet Ekici, Bundesliga'da toplam 73 maça çıkmıştı. Oynadığı bu maçlarda sadece 8 gol atma başarısı gösteren Mehmet Ekici, bu gol sayısına Trabzonspor formasıyla sadece 19 maçta ulaşmayı başardı. Ekici bu sezonki 8. gol sevincini yaşarken yıldız oyuncu bu gollerin 7'sini ceza sahası dışından yaptığı vuruşlardan attı.

Fotomaç